Öneri CHAT BAN SİSTEMİNİN DEĞİŞİKLİĞİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ðєђśєt»38« tarafından 6 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

CHAT Düzeni Değiştirilmelimi ?

1. EVET

95,8%
  2. HAYIR

4,2%
  1. Online bir oyunda CHAT penceresi CAN noktasıdır. Chat Penceresi kapalı olduğunda sadece sistemle oyun oynamaktan farkı kalmamaktadır. Bu nedenle CHAT BAN sürelerinin düşürülmesini ayrıca sudan sebeblerle ban atılmamasını talep ediyorum.

Yenilik olarakta;

Bir oyuncu CHAT BAN aldığında ( CHAT Penceresini tamamen KAPATMAK yerine ! ), sadece ( YAZI YAZMASININ ENGELLENMESİNİ ) talep ediyorum.

BANLI oyuncu diğer oyuncuları takip edebilmeli ve oyunda gelişen yeniliklerden bu şekilde haberdar olabilmeli , CHAT penceresi tamamen kapatıldıgında oyundan kopuk sadece sistem gemilerinden ibaret bir oyuna dönüştüğünü belirtir ve gereğinin yapılmasını arz ederim.

AKHILON ve HÜMA~*~ bunu beğendi.
  2. fikir süper ama bigpointten adım beklemiyoruz artık kendimiz çalıp kendimiz sölüyoruz bundanda bişey çıkmaz :)

HÜMA~*~ bunu beğendi.
  3. gayet hoş :)

4. özkantr

özkantr User

1 aylık banım var 6 gun kaldı. gercekten cok fazla oyundan soğudum resmen. adam oyle bır sey yazıyor kı benım cewap vermemem soz konuusu olamaz cevabımda banlık oluyor maalesef :)

5. Konu gayet mantıklı ve oyuncuları oyundan soğutmayacak aksine daha çok oyuna bağlayacak cinsten.

6. Kesinlikle ,yazmaya çalışınca hop kardeşim dur sen banlısın demeli :) bu adam daha ban almak istermi ?? D:

7. çok mantıklı bir düşünce chat açık yazma yasak olsun. böylelikle chattı takip edebiliriz

8. KARAPENÇE

KARAPENÇE User

kesinlikle güzel bir düşünce yapılmalı

9. bence cok de çok mantıklı

10. katııyorumm mantıklıı :)

11. OutLaw_07

OutLaw_07 User

sonuna kadar katılıyorum arkadaşa.

12. Bencede mantıklı ama oyuncunun faydasına ne varsa olmadı eskiden mojodan harita parçası çok çıkar her harita bol inci ve mojo verirdi şimdi nasıl haritalar işde onun için yapmazlar)):

13. cakirbasri

cakirbasri User

Kesinlikle mantıklı ve uygulanması gereken önemli bir adımdır. Ancak bigpoint ten bir şey beklemiyorum açıkçası yaparlarsa da şaşırırım açıkçası. Yinede düşüncen için teşekkürler.

14. AKHILON

AKHILON User

senin bu düşündüğü teknik ekip düşünemiyorsa vay halimize :)

ZülfikarReis bunu beğendi.
  15. Tragula

Tragula User

Aşırı mantıklı şu konu kesinlikle güncel tutulmalı.Gemi chatten yasaklanınca oyundan kopuyor insan.

16. **hakant**

**hakant** User

güncel...

17. DAVUDO-54

DAVUDO-54 User

kesin yaparlar hıhı :D canavarlar kristal versin diye anket ballattım adam hayırı işaretlemiş vermesin demiş bunada öyle destek çıkarlar şimdi :D

18. selam

ama efendim şöyle düşünün siz ban alıyorsunuz ben size halen kışkırtıcı kelimeler yazıyorum ve siz gerilip yan hesap açıp küfür etmeye başlıyorsunuz bu sizin asıl hesabınıza bile yansıyabilir ban yemenizi şöyle açığa getirebiliriz zaten cm arkadaşlarımız görevi sizin daha ileri mertebeye gidecek tartışmanızı önlem bende biraz daha düşünmelisiniz sonuçta adam yazmaya devam ettiğinde yan hesaptan küfür ettiğinizde asıl hesabınız kapandığında değişen bir şey olmayacaktır sizi gerginlikten ayırmak daha fazla hatalı iş yapmanızı önlemek iyi oyun.ar

19. düşüncene kısmen katılıyorum ban sürelerini düşürmek kötü olur fakat cezalandırma işlemi olarak chatin komple kapanması yerine chat akışını takip edip yazı yazılmasını engellemek cok isabetli bir değişiklik olur