Destek CHAT ADMİNLERİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve battal tarafından 25 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. battal

battal User

Tr2 oyuncusuyum, çoğu filoya düşman olduğumdan beri chatten ne yazsam ban yiyorum karşı tarafla normal konuşuyorum ama yediremeyen adminler sürekli ban atıyor, adminler hakkında gerekli işlemi yapmalısınız. Bu konuuyu buraya açma sebebim, hatalı ban olmaktan çıkıp artık bilinçli olarak ban atmanız, hiç bi sebep yokken sürekli ban atıyorsunuz gerek 2 saat gerek 1 ay , canınız nasıl isterse. Chatten casusluk yapıyorum yazdım diye 2 saat ban attınız bu keyfi bir ban, bunu atan kişi karşı alyanstan bir admin, yetkililer bununla ilgilenmeli gına geldi, adminlerin tarafsız olduğunu düşünmüyorum !

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

hatalı bannlara yazarsınız inceler bu şekilde yetkilileri rendice edicek şekilde yazarsanız forumdan bannlanırsınız idlerle kanıtlarınızla yazarsınız araştırırız haklıyssanız uyarılar yapılır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.