Chat adminleri degismeli

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ✖λNGЄŁOFDЄλTH»ZHЯ« tarafından 4 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Iyi aksamlar arkadaslar bildiginiz uzere oyun chatinde oyuncular adminlik yapmaktadirlar ve bunlarin bircoguda gorevlerini suistimal ediyor eminim hepimizin basina gelmistir chatta karsi alyansin oyuncusuyla tartisiyoruz elimizden geldiginde dikkatli oluyoruz ama chat admini olsun cm smod olsun karsi alyansin oyuncusuysa helede karsi alyansin chatta tartistigimiz uyesi kurarllari ihlal edip ban yemiyorsa bizde en ufak bir kural ihlali yapmadigimiz halde ban yiyorsak sizce sorun kimde arkadaslar bu sorun herkesin basina gelmistir illaki . Chat adminlerini cm leri smodlari oyunculardan secmeyin chatde gorev yapan yetkililer illaki taraf tutuyo adam kendi alyansinin uyesine ban atmiyo dusman oldugu alyansin uyelerininde en ufak kusurlarini ariyor cozum yollari; 1.chatta gorev yapan yetkilinin oyundaki hesabi hangi serverde ise o serverde gorev yapmamali ornegin hesabi tr2 de ise 3 ay turkiye 1 serverinde 3 ayda turkiye 3 serverinde gorev yapmali donusumlu olarak. 3 er ay sure vermemin sebebi o servere alisip taraf tutabilir. 2.oyunu oynamayan bir kisiyede verilebilir bu gorev ucret olarak oynayanlara oyun itemi veriliyorsa bu kisilerede belirli bir ucret verilsin. Arkadaslar benim cozum yollarim bu kadar desteklerinizi bekliyorum olumlu olumsuz yorumlarinizi bekliyorum

GugudaForza61 bunu beğendi.