Chat ADMİNİ SORUMSUZ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KΛJMΣЯΛП_şrn tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaslar herkezınde bıldıgı gıbı chat admınlerı ve özellıklede
    Forum Moderatoru olan KUANTUM kilişe olmus laflarından sıkılmısızdır ctrl+v yapa yapa artık gına geldı derler ya oderece onune gelene aynı seylerı yazıyor bız bu durumdan sıkıldık ve baska forum yetkılısı gelmesını rıca edıyoruz daha tecrubelı bırı yeter artık yetkılı banımı sorgulamadn hata yoktur dıyor (30 gunluk) banı sorgulasa hatanın olmuyacagını anlıcak yanı sıze atılan banlar paneldekı arkds yanlıs atmıs olsa bıle banınızda hata yoktur yazı ıle karsılacaksınız bu durum degısmelı...

2. SOEC

SOEC User

Merhaba,

Bahsettiğiniz kişiler uzun zamandır bu görevi gönüllü olarak üstlenen kişilerdir zaten. Forum veya Chat olsun, görev üstlenebilmek için oyun bilgisine hakim ve engin kişiler bu görevi yapıyor. Kuantum Moderatör ve forumda bulunan diğer yetkili insanlar tek tek hatalı yasaklamalara bakıp size geri dönüt sağlıyor. Laf olsun diye söylemiyorlar. Yanlış düşünüyorsunuz bu konu hakkında. İyi oyunlar.

3. **PUSU**

**PUSU** User

KONUyu acan arkadsı desteklıyorum ban sebebının ne oldugu bılmeden banınızda hata yoktur kelımesı sabıt dırek yazıyor.