Cezalandırma

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve conan55* tarafından 5 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. conan55*

conan55* User

merhaba, bugün sözde üçüncü taraf bir program kullandım, ama bu doğru değil mi?
    Normal olarak bonusmap kullandım.
    şimdi 14 günüm var -her şeyde% 100 deneyim elte savaş puanlarım bile daha az!!!!
    bunu kabul etmiyorum çünkü böyle programlar kullanmıyorum.
    burada oyunda çok şey satın alıyorum ama sonra oynamayı bırakıyorum, bu yüzden işe yaramıyor.
    bu yüzden lütfen bunu tekrar kaldırın ve puanlarımı geri verin.
    her zaman liderlik tablolarının en üstünde olan oyuncuları yasaklayın. lige bir göz atın ve orada hangi yere sahip olduğumu veya sahip olduğumu görün. hepsi dürüst oyun. gerçekten üzgünüm çünkü hiçbir şey yapmadım.

2. вγтє

вγтє User

Malesef sonuç alabileceğini düşünmüyorum. Çünkü stabilitesi olmayan ve herhangi bir şekilde hile güvenliği olmayan bir yerde oyun oynuyoruz.

3. her ban sonrası bunlar çıkar oldu ben kullanmadım ban aldım diye kesin kullanmamışsındır botçu

4. вγтє

вγтє User

Dostum belki de kullanmamıştır nerden bilebiliriz?

5. conan55*

conan55* User

Ben öyle bir şey yapmadım, haksız yere cezalandırıldım, günde 1-2 saat oynuyorum

6. -LegenD-

-LegenD- User

Size forum üzerinden yardım edemem. Lütfen destek ekibiniz ile iletişime geçiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.