Cephane İndirimleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve motosikletliaynasız tarafından 31 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bildiğimiz üzere oyun yapımcıları son dönemlerde oyunun en iyi toplarını indirimli fiyatlara satmaya başladılar fakat cephane ve itemlerle ilgili bu tarz çalışmalar yapılmıyor bu oyunda kimse kolay kolay 400 bin buz yanığı güllesine 50 tl ödemez fakat böyle 1 2 ayda bir örneğin;

CEPHANE PAKETİ 1:5 GÜN CİLALI TÜFEK AĞIZLARI 100 BİN BUZ YANIĞI 100 BİN VUDU KIYAMETİ,10 ADET SİLAH ARKADAŞI,50 ADET EJDERHA ATEŞİ 20 TL
    CEPHANE PAKETİ 2:14 GÜN CİLALI TÜFEK AĞIZLARI 500 BİN BUZ YANIĞI 500 BİN VUDU KIYAMETİ 500 BİN KALP KIRICI,30 ADET SİLAH ARKADAŞI,200 ADET EJDERHA ATEŞİ 80 TL
    CEPHANE PAKETİ 3:28 GÜN CİLALI TÜFEK AĞIZLARI 2 MİLYON BUZ YANIĞI 2 MİLYON KALP KIRICI 2 MİLYON VUDU KIYAMETİ,100 ADET SİLAH ARKADAŞI,1000 ADET EJDERHA ATEŞİ 150 TL

SAVUNMA PAKETİ 1:5 GÜN SİS DUVARI 5 GÜN PASLANMAZ ÇELİK GÜÇLENDİRME,100 ADET TRİTON TACI,100 ADET SİMBİ TILSIMI 20 TL
    SAVUNMA PAKETİ 2:14 GÜN SİS DUVARI 14 GÜN PASLANMAZ ÇELİK GÜÇLENDİRME,500 ADET TRİTON TACI,500 ADET SİMBİ TILSIMI 80 TL
    SAVUNMA PAKETİ 3:28 GÜN SİS DUVARI 28 GÜN PASLANMAZ ÇELİK GÜÇLENDİRME,2000 ADET TRİTON TACI,2000 ADET SİMBİ TILSIMI 150 TL

Benzeri paketlerin rağbet göreceğine inanıyorum son birkaç ayda çıkan paketler oldukça faydalı oldu top geliştirme hususunda,fakat benim gibi global 6 serverinde 7 8 aylık en eskisi 1 yıllık olan gemileriyle cephane ve malzeme sıkıntısı çeken arkadaşlar olduğuna da inanıyorum.bizlere yönelik bi çalışmanız olacağı temennisiyle.. :)

2. kaddarr

kaddarr User

ben yazdığın şeyi desteklemiyorum oyunda her şeyi tl vererek almak doğru değil birazda emek vererek ve sabrederek almak gerekiyor ben geçen buz yanığı etkinliğinde 10 milyon buz yanığı aldım hala kullanıyorum seneye 50 milyon alırım etkinlik de o yüzden biraz emek vermek gerekir

3. kardeşim benim gemim 1 aylıktı o etkinlikte 6 ay onu mu bekleyelım yeni serverde topu böyle bedavaya dağıtan oyun yönetimi gülleyi de hayli hayli vermeli

4. Hem her şeye para vermekten şikayetçiyiz hem de şu paket çıksın bu paket çıksın.

Yerimizde rahat da duramıyoruz.

Kardeş sen yeni oyuncusun diye bir de bu paketleri mi alalım?

La_Scorpio_Rego bunu beğendi.
  5. zorla mı satıyorlar :) alma kardeşim ama 1 senelik serverde full 4 balyoz yaptıgımız gemilerle de havai atmayalım savaşta bi zahmet. 6 ay buz ve vudu kıyametı etkınlıklerını mı beklıyelım

6. beklıyen beklıyor sen niye beklemıyon hemde hayatta vermez seafight o fiyata onları

7. yarısını versin ona da razıyız ama bu şekılde ne cephaneden onlar fazla kazanabiliyor nede koydukları 400 binlik paketler bizim işimize yarıyor

8. Zorla satmıyorlar ancak almazsan geri kalıyorsun

Çıkan her paket alınması için konuluyor oraya.

Eğer 4 balyoz yaptıysan full 1 senede, o gülleleri de çekersin birkaç ay beklerken koymaz o kadar paket çeken adama.

9. 1 günde biten 400 bin gülleye 50 tl vermek herkese koyar şöyle saçma bi düzen düşün ki oyundaki en asıl öğe toplar peynir ekmek fiyatı,fakat 3 küsür sanıyede bir 350 360 tanesi harcanan cephane ulaşılması en zor şey buz yanığı 300 sandıkta 1 7 bin alınıyor oda en fazla günde 7 bin günde ortalama 20 atış :) tamam paketi olmasa bile en azından bokorda verılme sayısı artsın şöyle 100 bokora 2 3 m gülle çıksın ki birazcık mantıklı olsun oyunun iç dizaynı

10. Oyunda düzeltilecek çok şey var mantık aramaya gerek yok da yani yeter şu paket çıkartma işi.

Zaten onun da paketi çıksın bunu da alalım onu da al al al diye diye bu hale geldi oyun ;)