CD Tasarımları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SAMSUNLU_55**KDZ** tarafından 12 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,
    global 6 serverında bi oyuncu bonus cd tasarımlarıyla oynuyor bu cd 2009 da çıkmıştı benim bildiğim yeni bir serverda nasıl sahip olunuyor? varmıdır bu eski tasarımlara ulasabileceğimiz link?

2. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Maalesef bu konu hakkında size yardımcı olamıyacağım resimler ile Destek (Support) Ekibimize yazarsanız size daha iyi yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2017
  3. Cevap vermişsiniz o tasarımlar eskiden veriliyordu diye bende onu soruyorum bu server yeni nasıl sahip olabiliyorlar?

4. Menetli

Menetli Guest

Selâm @SAMSUNLU_55**KDZ** ,

Global 6 ilk sizden duyuyorum.Resimler ile Support’a yazarsanız size daha iyi bu konuda yardımcı olacaklardır.

Saygılarımla.

5. eskiden pc dergileri tarafından icinde kod veriliyordu. almanyada yaygındı türkiye de gelmişti bulamassın zor 7 senelik bir mazisi var

6. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Bu resim ile birlikte Support Ekibimize yazınız.Size yardımcı olacaklardır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.