Öneri Çaylak Korsanlar Buff'ı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Revenge[TR] tarafından 31 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni başlayan oyuncular için şöyle bir içerik yapılabilir:

Merhaba Seafight topluluğu!

Arkanıza yaslanın ve Seafight dünyasının muhteşem denizlerine hoş geldiniz! Yeni maceraların ve epik gemi savaşlarının başladığı bu heyecan verici yolculuğa "Çaylak Korsan" olarak adım atıyorsunuz. Size daha rahat bir başlangıç yapabilmeniz ve oyunun keyfini hızla çıkarabilmeniz için sunduğumuz özel ayrıcalıkları tanıtmak istiyoruz.

Çaylak Korsanlar Dönemi: İlk 3 Ayın Büyülü Başlangıcı!

Bu eşsiz dönemde, yeni başlayan oyuncularımızın oyuna hızla adapte olmalarını sağlamak ve heyecan dolu gemi savaşlarının tadını çıkarmalarını desteklemek amacıyla özel bir sistem sunuyoruz. İşte sizleri bekleyen ayrıcalıklar:
    1. Çaylak Korsan Buffları: İlk 3 ay boyunca, "Çaylak Korsan" statüsündeyken gemileriniz ve mürettebatınız için özel bir güç artışı sağlayan bufflar alacaksınız. Bu, daha deneyimli oyunculara karşı daha rekabetçi bir başlangıç yapmanızı kolaylaştıracak.
    2. Ödüllerin Katlanması: Yeni başlayan oyuncularımızın, belirli görevleri tamamladıklarında kazandıkları ödüllerin miktarı ilk 3 ay boyunca katlanacak. Bu, daha hızlı ilerlemenizi ve daha güçlü hale gelmenizi sağlayacak.
    3. Günlük Özel Hediyeler: İlk ay boyunca her gün giriş yaptığınızda sizi ödüllendirecek özel hediyeler alacaksınız. Bu hediyeler, oyun içi ilerlemenizi destekleyecek ve size avantaj sağlayacak.
    Unutmayın ki "Çaylak Korsanlar Dönemi" size oyuna alışmanız ve güçlenmeniz için sunulan bir fırsattır. Bu süreçte oyunun temellerini öğrenebilir, diğer oyuncularla etkileşimde bulunabilir ve denizlerdeki hakimiyetinizi sağlamlaştırabilirsiniz.

Yolculuğunuza başlamadan önce, denizlerin hükümdarı olmanın heyecanını hissedin ve unutmayın, gerçek korsanlar asla pes etmezler! Çaylak Korsanlar olarak, bu büyülü dünyanın en güçlü korsanlarından biri olma potansiyeline sahipsiniz. Gösterdiğiniz cesaret ve azimle denizlerin efendisi siz olabilirsiniz!

Korsanlar, hazır olun! Denizlere açılma zamanı geldi!

2. Yenilere ne yapilsa desteklerim adamlar 30-40 k vurunca benim içim acıyor yardim ediyorum hemen

•کëwøпτë• ve Revenge[TR] bunu beğendi.
  3. NODAMAGE

NODAMAGE User

Hesapları banlanan , ceza alan oyuncuları kaybetmemek için bigpoint'in çırpınışı diye okudum ama yemezler. Batışını zevkle seyredeceğim bir zamanlar adanmış hayatları olan bu oyunun.. Hadi vesselam...

4. Onca para yatıran yıllarını veren gemiyle yeni başlayan arasında fark olmalı tabiki bu kadar oyunu kolaylaştırmanın anlamı yok bence. Botlara çözüm bulunsa ya da kullanana debuff falan yerine direkt gemiler silinse zaten normal oyuncular arası dengeli olacak.

5. Para yatıran oyuncularla, yatırmayan oyuncular arasında fark olduğunu biliyoruz. Benim önerim sadece oyuna başlangıcın daha hızlı olması ve oyuncuları elde tutmak içindir. Kimseyi küçümsemiyorum veya emeklerini yok saymıyorum. Ayrıca, düşüncenize katılıyorum. Bugünün gelişmiş yapay zeka teknolojisinde, oyuncuların hilelerini hızlı bir şekilde tespit etmek için neden daha fazla entegrasyon yapılmıyor anlamıyorum.

Ben sıradan bir oyuncuyum ve bu Bigpoint değil de benim çırpınışım. Yıllardır Seafight oynuyoruz ve birçok kişi için güzel anılar biriktirdiğimiz bir oyundur. Seafight'ın bu zor dönemlerinde oyuncuların destek olmak yerine köstek olmasını anlamıyorum.

Son düzenlenen: 1 Eylül 2023
  6. hillsmert

hillsmert User

yeni başladım ama buff yok neden?

7. Bu bir öneri olarak tarafımca hazırlandı oyunda aktif olan bir sistem değildir.

8. hillsmert

hillsmert User

yeniyim herhangibir kod var mı

9. "SEASON13" Bu kod var şu anda sadece.

10. -LegenD-

-LegenD- User

Öneriniz için teşekkür ederim dikkatle alacağız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.