Casus

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _ђрφттεѓ_§к® tarafından 23 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. farklı serverlerdeki oyunculara casus işlemiyor acaba bilerek mi böyle yapıldı yoksa akıllara gelmedi gözden mi kaçtı?

2. bence o detay dusunulmustur ama zor olur diye el atmamislardir cunku onemli bi detay bolede gider casuslanmaz farkli swlerdekiler

3. casuslicaz da batırcak gülle kalmaz bu gidişle gemilerde :D

4. Oyun server portalları tamamen birleştirme olması gerekiyor bildiğim kadarıyla tpsi pazar yeri herşeyi komple birleşmesi gerekiyor bunlarda zaten zamanla yapılır böyle kalacagını düşünmüyorum :) Hayırlı bayramlar

5. 750bin inciyi bosuna mi koymus seafight oraya :)) iyi bayramlar

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu konuda henüz kesin bir bilgi almış değiliz ve bu durum programcılara rapor edildi. Fikrimce hata değil zira serverlar tam olarak birleştirilmedi yani 3 Server oyuncuları deniz haritasında birbirini görmesine rağmen oyuna halen kendi serveri üzerinden bağlanıyor dolayısıyla casusta kullanılamıyor.

Hata olmadığını belirttim ancak bu şekilde olmasının bir getirisi olmayacağını düşündüğümden bir an önce bir değişiklik yapılması gerektiğinide düşünüyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.