casus sıkıntısı artık çözülsün sıkıldık

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kumleder.61 tarafından 18 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba örneğin biri bizi oyuna bakmıyoken batırıyo sonra biz onu bulup batıramıyoruz bu haksızlık deilmi sizcede casus atamamamız tr2 oyuncusuyum tr1 e ve tr3 e casus atamıyorum bunu düzeltirmisiniz artık +olarak bir ara ildisivini gantril calipso bir etkinlik olmuşdu ve o etkinlikde sıralamadan gelen alev fırtınası toplarımız verilmemişdi o topları ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz ilgilenirseniz sevinirim k.g.

2. onlar da aynı şekilde bize atamıyor ama

3. olsun ben atmak istiyorum atsın gelsin gelebiliyorsa ben gidemeyince daha sinirlenirleniyorum

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bu bir sorun değildir. programcılara daha önceki buna benzer konulardan ötürü bigpatron adminimiz tarafından iletimişti. bu konuda bir değişklik olacaksa veya olacağı zaman forumdan gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.