Geri bildirim Cassiopeia Geri Dönüyor 2016

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Sensible tarafından 19 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Sayın ●ђр●,

Buflar sabah saatlerinde bitmişti ve hala karaborsada görünmüyor, yarına kadar düzelmezse tekrar yazarım.

İlginiz için teşekkürler.

2. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Selamlar,

Söz konusu buflar hala karaborsada görünmemektedir. Sorunun giderilmesini rica ederim.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sanırım sorun herkeste var, kişisel hesabımda dün buff'lar bitti şuan sadece 1 gün olanlar var cilalı tüfek dışında.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Dun siz yazinca ben de merak edip sormustum da sabah olmasını bekliyorduk. Bigpatron sağolsun cevabi vermiş üst mesajda, e artik 1 günlük olanlardan alacağız malesef.

5. bu etkinlikte bütün birimler eksikti ne kopartan kaplumbağa neden zıpkınla kesilenden cok azdı. arma oldugu halde bulamyıoruz her haritada 2-3 tane birde mega serverız düşünün.

TAKA63 bunu beğendi.
  6. mamı_55

mamı_55 User

Cassiopeia gücü aktifken kopartan kaplumbağa çıkma oranı cidden çok düşüktü. Zıpkınla kesilenin de canı daha az olabilirdi

7. Sayın @Bigpatron karaborsada nimet vardı ancak etkinliğin son gününü beklerim diye almadım sandıktan nimet çıktı ve şuan gözükmüyor bununla ilgili bir şey yapacak mısınız zira böyle bir bilgi hiçbir yerde bulamadım boşuna 10 gün nimetimizden olduk :/

8. BUMERANG

BUMERANG User

Cilalı tüfek 1 günlük bitti ve karaborsaya gelmedi bu konuda bir çözüm bulunmalı bence

9. Ruhlara ne verilecek hala yazılmadı

10. BUMERANG

BUMERANG User

bildiğiniz üzere bilgi gelince söyleniyor bence ruhlardan daha önemli şu oyundaki açıkların ve hataların kapanması bunlara önlem bulunmalı

11. Açıklama yapıldı

12. 5 level olarak iyi bir etkinlikti şahsım adına tşkl. Her levele göre olmasıda ayrı güzellikti görevler hariç tabi:DBence gelecek etkinliklerdede bu etkinlik gibi herlevele hitab etmesi oyunada ayrı bir hava katıyor kara borsadaki aksaklıklarda orayı tam çözemedim hala bufların alınıp bazıların 10 gün alınıp kristalnimetinin görünmemesi gibi ilerde düzelir busorunlarda umudumuz o yönde:)güzeldi tşkl tekrardan emeği geçenlere.

Son düzenlenen: 1 Haziran 2016
  13. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Halihazırda kristal nimenite sahip olanlara gözükmüyordu kristal nimeti,herhangi bir sorun yok yani ortada.Buff konusuna gelince bu sefer bir değişiklik yapılmış ve bu buff'ları etkinlik boyu kullandıktan sonra bile tekrar kendi stratejinize göre almanız için böyle bir uygulama konmuş,evet belki biraz daha pahalıya mal oluyor ama en azından size alternatif sunuyordu.

Fakat görüşleriniz için teşekkürler,bizim için önemli olan bu :) .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Haziran 2016
  14. :D
    öncelikle tekrardan tşk ederim neden biliyomusunuz ben ikisatır anlatayımbazı oyuncular hepkar lı olsunder bazıları ya :pişte nevar neyapılacakbata çıka valanfilan ve oynarken oynarken o benim yukarda görev sıkıcıydı dediğimde:D11000zıpkınım gitti çok battım görev esnasında kızdım yetenek bozdum savaştım yani gittim 100 kristal döndüm 100 kristal ama oyundan zevk aldım alladınız siz onu ful olamayınca böyle yani etkinlikten tekkar:pekşin şaka şaka gemimim önünde süpürge yeni kaldırdım dinlene ceğim 1gün:D:D:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.