Öneri Çarpmalı Mayın Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve aleni tarafından 18 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

syn mod. support yazılan çoğu yazılara mantıklı bir yaklaşımda bulunmamıştırki. şu an oyun tamamiyle paraya dökülmüş durumda. bizde paramızla alıyoruz sıkıntı yok, Esnaf - Müşteri mantığı gidilirse Müşteri Daima Haklıdır. Şuanda yapılan etkinlikteki çoğu şişe toplayıcısı npc si kestiğimiz halde bir şey vermiyor, bu büyük gemi içinde geçerli. bunuda lütfen raporlamanız arasına eklermisiniz.

sonuç olarak;
    Etkinlik mayın itemini buradan olsun suporttan olsun sesimizi duyurmaya çalışıyoruz, birzamanlar boykot yapılmıştı, size göre bu yazılar hiç hoş olmasa da bize görede bu item hiçte hoş değil.

oyun içinde çoğu kasılma yolları kapatıldı.
    eski haritaları kaldırıp, az inci veren harita getirildi.
    sonra yetmezmiş gibi elit puanı kaldırdılar,
    sonra etkinlik çıkartıp malzemelerini karaborsadan çektiler,
    şimdide gülleleri satışta fakat npc bir şey vermiyor,

sizde oyuncusunuz, yazdıklarıma moderatör gözüyle değil bir oyuncu gözüyle bakarsanız anlayacağınızdan eminim.

yazdıklarıma katılan oyuncu varsa beğenebilir,
    Sizden ricam, bu yazdıklarımı gerekli yerlere iletirseniz sevinirim Tşk. iyi çalışmalar.

2. BIRAKTI

BIRAKTI User

tek akıllı sensinya sende var sanki bizde yok safmısın safamı yatıyorsun belli degil ;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ekim 2017
  3. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar ,

Yazınızı ve üslubunuzu düzeltiniz.

Saygılarımla.

4. baba34_foo

baba34_foo User

Son çıkan paketlerden sonra gemilerimizde 100 tane var ona rağmen yarın oyundan silinsin bunlar elimizden alınsın sesimizi çıkarmayız. O kadar adaletsiz ve oyunun stratejisinden uzak bir item. Boş bir gemi gelip toplanma koordinatını direk patlatabiliyor böyle adaletsizlik olmaz

BLACK_JAGUAR bunu beğendi.
  5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

İsteğiniz ılgili birime iletilecektir ancak şu hususuda belirmek isterim ki, Seafight sadece TR sunucuları ve oyuncularından ibaret değil. Dolayısıyla nasıl başka bir sunucudaki oyuncu/oyuncuların isteği ile oyuna birşey eklenip çıkarılmıyorsa TR sunucusu istedi diye oyuna birşey eklenip çıkartılmaz. Bir şeyin dikkate alınması için Seafight genelinde bütün sunucularda oynayan oyuncuların çoğunluğunun talep etmesi gereklidir. Kaldı ki herkes talep etse bile son karar oyun yapımcısınındır.

Saygılar

Son düzenlenen: 20 Ekim 2017
  6. aleni

aleni User

Hassasiyetiniz için teşekkür ederim fakat bu itemin global serverlarda da sıkıntı yarattığı izlenimini ve geribildirimlerini almaktayız. Yönetime bildirilmesini rica ederiz.

Saygılarımla.

BLACK_JAGUAR bunu beğendi.
  7. ya olayı başka yöne çekmeyin arkadaş anlatmış ne güzel toplanmışız sisteme sıkıyoruz rakibi boşver dost alyansdan biri geliyor mayınla bizide havaya uçuruyor sence sinir bozucu değilmi hatta daha fazlası....

8. atlas42

atlas42 User

Dost uçuruyorsa bu mayının suçu değil. Ben de diyorum ki madem sunucu olarak böyle bir karar alındı yokmuş gibi davranın işte.

9. Herkese iyi oyunlar;
    Tr sunucusu karşı olabilir ben mega server 6 da oynuyorum ve biz genel olarak çarpmalı mayından memnunuz . Bunu bigpatronun yazısına hitaben yazdım herkes kendince memnun veya değil bence çok kullanışlı kalkmasını istemem bu itemin.

10. Kamufulee

Kamufulee User

Sayın Bigpatron en azından çarpmalı mayın attığımız da batırdığımız kişilerin Bp'sini verse çok sevineceğiz sonuçta bu iteme sayesinde birini ya da birçok kişiyi batırmış oluyoruz en azından ödülümüzü alsak iyi olur diye düşünüyorum...

11. bencede bu filolarımıza alyans savaş zevkimizi kırmaktadır zaten oyun hep parasal oldu lütfen bu itemin etkisi ve ya tamamı kaldırılmalıdır

12. En son hata falan diyordu şu yeni çıkan güçlendirilmelerde noldu düzeldi mi hata?
    Yoksa anladın mı benim dediğimin doğru olduğunu

13. Ben 5b zincirle direkleri kullandim istersen sen de suan betada test edebilirsin 5b zinciri kullan doldurma sürene bak sonra direkleri koy etkilemediğini görürsün.Benim için işime yarayan sadece 5b zincir gerisi önemli değil . bu yeni itemlerin seviye 0 ları herşeyi kötü etkiliyormuş betada deneme şansım olmadı ukalalık yapmana gerek yok herşeye atlıyorsun çocuk gibi .

14. ya hala beta diyor hala cocuk diyor hala iddalaşıyor bide ne dedim ben sana 10 kere dedim betada olanla bura bire bir değil