Öneri Çarpmalı Mayın Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve aleni tarafından 18 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. katılıyorum, çarpmalı mayın itemi çok gereksiz, 1 oyuncu binlerce tl harcayarak geliştirmiş onlarca gemiyi bir anda batırabiliyor, çok ama çok saçma :mad:

2. net olan budur BOMBA istenmiyor nedenmi çünkü tam batıracağım adamı o kadar gülle sıkmışım bir anda buum ee ben topları fulledim ne hayrı var bunu seafight neden bana sattı bunun cevabı nedir sayırn forum yetkilisi gerçi birşey bulursunuz siz gene buna ama başka ne diyeyim

3. Bir süre önce eklemiş olduğunuz "Çarpmalı mayın" iteminin süre gelmiş şekilde savaşlarımızı ve toplu olarak yapılan etkinlik hareketlerinde oyun açısını oyuncular açısını ve alyanslar açısını negatif şekilde etkilediğini düşünmekte ve aşırı şekilde tepkili ve şikayetçiyiz. Çıkarılan bu aksiyon iteminin etkisinin azaltılması yada oyuncuların savaş zevkini yok etmeyecek şekilde düzenlenmesini ve bunun ile ilgilenmenizi Sunucu olarak Alyanslar olarak oyuncular olarak rica ederiz.

4. tamamen oyundan soğma sebebi çok haklısınız kaldırılsın çarpışmalı bomba

5. cenaze13

cenaze13 User

6. _trabezus_

_trabezus_ User

Selamlar ,
    Bir süre önce eklemiş olduğunuz "Çarpmalı mayın" iteminin süre gelmiş şekilde savaşlarımızı ve toplu olarak yapılan etkinlik hareketlerinde oyun açısını oyuncular açısını ve alyanslar açısını negatif şekilde etkilediğini düşünmekte ve aşırı şekilde tepkili ve şikayetçiyiz. Çıkarılan bu aksiyon iteminin etkisinin azaltılması yada oyuncuların savaş zevkini yok etmeyecek şekilde düzenlenmesini ve bunun ile ilgilenmenizi Sunucu olarak Alyanslar olarak oyuncular olarak rica ederiz.TÜRKÜYE CUMHURIYETI ALYANSI

7. Selamlar,
    Bir süre önce eklemiş olduğunuz "Çarpmalı mayın" iteminin süre gelmiş şekilde savaşlarımızı ve toplu olarak yapılan etkinlik hareketlerinde oyun açısını oyuncular açısını ve alyanslar açısını negatif şekilde etkilediğini düşünmekte ve aşırı şekilde tepkili ve şikayetçiyiz. Çıkarılan bu aksiyon iteminin etkisinin azaltılması yada oyuncuların savaş zevkini yok etmeyecek şekilde düzenlenmesini ve bunun ile ilgilenmenizi Sunucu olarak Alyanslar olarak oyuncular olarak rica ederiz.
    Saygılarımızla TÜRKİYE CUMHURİYETİ ALYANSI

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN User

Merhaba,

İmzanızı forum kurallarına uygun biçimde değiştirirmisiniz. 500*200 boyutlarında olmak zorunda en fazla.

İyi Forumlar.

9. oyundakı bu ıtemın bende kaldırımasını ve gereğinin yapılmasını istiyorum

10. BIRAKTI

BIRAKTI User

katılıyorum oyunu bitirir bu mayın ya kaldırılsın ya etkisi azaltılsın süre eklensin bu şekil saçmalık olmuş

11. Aynen katılıyorum

12. kesinlikle katılıyorum mayın çıktı mertlik bozuldu gibi oldu kaldırılsın biz oyundan keyif almak istiyoruz

13. Selamlar,
    Bir süre önce eklemiş olduğunuz "Çarpmalı mayın" iteminin süre gelmiş şekilde savaşlarımızı ve toplu olarak yapılan etkinlik hareketlerinde oyun açısını oyuncular açısını ve alyanslar açısını negatif şekilde etkilediğini düşünmekte ve aşırı şekilde tepkili ve şikayetçiyiz. Çıkarılan bu aksiyon iteminin etkisinin azaltılması yada oyuncuların savaş zevkini yok etmeyecek şekilde düzenlenmesini ve bunun ile ilgilenmenizi Sunucu olarak Alyanslar olarak oyuncular olarak rica ederiz.
    Saygılarımızla TÜRKİYE CUMHURİYETİ ALYANSI

14. oyuna yeni eklenen bu "çarpmalı mayın" iteminin kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.

15. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

Büyük ihtimalle diğer sunucudaki oyuncularda aynı fikirdedirler. Umarım Yetkililer bu kadar oyuncuya sırtlarını dönmezler.

16. Ares38

Ares38 User

Kesinlikle kaldırılsın savaşın tadı kalmadı.

17. herkes o kadar para harcıyor gemisini son seviye yapıyor adamın biri gelip toplu gruba bu mayından atınca hiç bi anlama kalmıyor emek hırsızlığı gibi bişey kaldırılsın bu item

18. s.a sayın adminler degerli arkadaşlar arkadaşların yazmış oldugu yazılara harfien katılıyorum ve bunun yanı sıra oyun ve oyuncu arkadaşların oyuna zevkli ve istekli olması için etkinliklerin eskisi gibi deger verici olmasını bekliyoruz

BLACK_JAGUAR bunu beğendi.
  19. fakirliğin gözü kör olsun :D BOMBAYA HAYIIR :D

亗ĄŁĄЯGĄ☾☆™ bunu beğendi.
  20. s.a ıyı geceler bu yenı çıkan çarpmalı mayının kaldırılmasını ıstıyorum bu ıtem olduğu surece oyunun tadının olmayacağını zannediyorum buyuk savaşlarda bır kışı gelecek çarpmalı mayın atacak oyuncular çarpıyı basıp cıkıcaklar bundan dolayı kaldırılmasını ıstıyorum saygılarımla