çarpışma etkinliği

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by »»»Łд¢íη_38«««ǤŠ, Dec 12, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. selam
    etkinlikteki clash leveldeki exp neyi ifade ediyor ..tp yi ifade ediyorsa bu tp ler çok düşük..ayrıca ben bendan dha yüksek tp ye sahip birini batırıyorum 10 puan verirken o beni batırdığında 20 puan alıyor..burda biraz mantıksızlık var bence..

2. asıl mantıklı olan o işte tp si düşük olan gemisi de güçsüzdür diye düşünülüyor kendisinden güçlü birini batırınca fazla puan alıyor

3. doğru okumuamışın ben diyorumki benden daha yüksek tpye sahip birini batırıyorum bana 10 puan verirken o beni batırdığında 20 puan alıyor
    not:10<20

4. haklısın özür dilerim ama senin dediğinde hata olduğu içni yanlış anlamışım demek ki. benim anlattığım gibi olması lazım. bir yetkili yazarsa aydınlanmış oluruz bakalım

5. senin dediğin mantıklı olanı zaten ama bende bi cevap bekliyorum yetkilillerden hata varmı yokmu ..yinede teşekkürler sanada

6. btarik

btarik Guest

https://board-tr.seafight.com/threads/sss-yeni-carpsma-etkinligi.3638/

burada belirtilen açıklamaları dikkatlice okuyunuz.

burada yer alan EXP = Tecrübe Puanı'dır.

burada yer alan Leveller tabloda belirtilen tecrübe puanlarına göre belirlenenlerdir. yani oyun içinizdeki seviyenizin (level) çarpışma etkinliği ile bir bağı yoktur.

7. ableken0

ableken0 User

arkadaş konuşmuş olmak için konuşuyor

8. tamam sayın btarik bana lütfen söylemisiniz o tabloya göre 276'269'864 tp sahip biri ve 2'418'114'027 tp ye sahip biri clash levelde hangi levele sahip olur..kaldıki o tabloda en son 22.968.000 exp 20 sırada. tabloya göre oyuncuların yüzde 99u 20 clash level

9. btarik

btarik Guest

konuyla ilgili açılan Genel Tartışma bölümündeki etkinlik kısmından yazalım ki bu sayede herkes bilgilerini ve fikirlerini paylaşabilsin.

Thread Status:
Not open for further replies.