Canavarlar - Sezon

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve stillgar tarafından 11 Eylül 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. stillgar

stillgar User

Kabaca bir hesap yaptım yanlışım varsa düzeltin. sezon canavar ödülleri için yaklaşık 11 bin canavar kesmek gerekiyor. ortalama üstü bir gemi 30sn 1 canavar kesebilse ( 1 lvl ve 46 lvl canavar ortalaması desek ki arama süresi hesapta yok dediğim gibi ortalama bir süre ) yaklaşık 90 saat ediyor. günde 3 saat bıkmadan canavar kessek 30 gün sürüyor. Eğlenmek için girdiğimiz bir oyunda 30 gün boyunca 3 saat mantıklı mı sizce Star. Herkes biliyor ki adam atıyor bota 5 6 günde bitiriyor canavar görevlerini 550 sezon sikkesini atıyor cebine. Artık şu canavar işinden vazgeçseniz diyorum. Belli lvl görevleri arada enkazlar falan tamam da hiçbir getirisi olmayan canavarlar başında bu kadar zaman harcamak bıktırıyor artık . Zaten bot kullanan adamın her türlü avantajı var etkinlik sıralamaları olsun npc sezon ödülleri olsun.
    Seafıght oyunu düzeltemiyor bari arada oyuncu lehine birtakım düzeltmeler güncellemeler yapsın.

2. 21 level ve üstünde 40k canı var birde hepsinin. Günde 3 saat bir ay fazla iyimser bir tahmin. Öyle olsa bile kimsenin öyle bir sabrının olduğunu sanmam. Çok fazla aptal mekanik var şu oyunda çok çok çok...

Son düzenlenen: 11 Eylül 2021
    ***NUSAYBİNLİ*** bunu beğendi.
  3. *HHC*

*HHC* User

Oyununun %90'ı bot kullanıyor. O yüzden artık programcılarda verdiği kararları bota göre yapıyorlar, acı bir gerçek bu maalesef :(

4. @Macellan arkadaşımızın paylaştığı bir öneri gönderisi vardı. Oyun baştan aşağıya yenilenmeli ama kimse bununla uğraşmak istemez, uğraşmaz. İşleyen çark işlediği müddetçe sıkıntı yoktur, ne zamanki şirketin gideri gelirinden fazla olur, o zaman belki bir şeyleri değiştirebilir. Ama geldiğimiz bu yıla kadar hiç öyle bir şey görmedim, göreceğimizi de hiç sanmıyorum.

***NUSAYBİNLİ*** bunu beğendi.