canavara giden yol!! hatası..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ⋘(ferigut)⋙(pvp) tarafından 22 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Etkinlik başladı başlıyalı sadece 2 tane görev vermekte bana diğer görevleri ilk günden beri vermiyor supporta yazdım forumu takipte kalın yazıyor gerekli acıklama yapılacak diye ama etkinlik bitcek halen sorun çözülecek kristal ve icileri ruhları istiyorum bu benim şahsi hakkımdır benim gibi bi kaç arkadaş da aynı sorun varmı onlarada tabi hakkı olanı istiyoruz.Türk servere olarak siz türk yetkililer vermez ve bu konuyu kaale almaz iseniz nabalı sizedir bilesiniz..

2. Görevlerde hata var mini oyunlarda açıklar hatalar var herkes illegal yollardan sıralamaya gırıyor grup harıtasında ılk 5 deyiz forumda günlük ödüller yazıyor 3 gün oldu hayla top gelmiyor bir dünya hata varda söylenen tek şey var forumu takip edin. Takip ediyoruzda etkinlik bitti bence hiç uğraşmasınlar bu saatten sonra.

3. aslında bu sorunu olan olmayan herkez biraz bu konunun üstüne gitse anında düzelecegine inanıyorm..

4. global avrupa serverındayım ve aynı sorun bende de var ama bana da verilen birşey yok. yani bu Türk adminlerin elinde değil tüm serverlarda aynı durum söz konusu ve kimse birşey yapamıyor galiba. programcı ve oyun sorumlularının durumu gözden geçirmesi lazım. bu online bir oyun olduğundan hatalar düzelene kadar zaman geçip gidiyor bu yüzden ümitli değilim ama umarım bizim durumdakilere bir imkan sağlanır.