Calypsonun Ventuzları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve |*ADANADEMİRSPOR*| tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Calypsonun ventuzları tüm haritalarda ilk atışı ben yapsam da yapmasam da,en fazla hasarı ben versem de vermesemde her zaman benim gemime vuruyor.Etkinlik zehir zıkkım oldu hiçbir şey yapamıyorum.Calypsoyu ben çıkartıyorum batmamak için kartal gözünü açıp menzilden vuruyorum bu seferde en fazla hasarı ben veremediğim için %12 taşı alamıyorum ve inci kasamıyorum.Lüften yardım edin,ne yapmam gerek?
    Aynı sorunla karşılaşan arkadaşım sporta yazmış durumu aldığı cevap herhangi bir ayar yapılmamıştır sadece şans demişler.
    1 kere vurur anlarım 2 kere vururur yine anlarım her çıktıgında 1 gemiden başka gemiye vurmuyorsa buna sistem hatası denir.Geçen yıl çıkan calypso etkinliğinde de aynı sorun vardı.

Son düzenlenen: 19 Şubat 2015
  2. bu konuda haklısın hep aynı oyuncular vuruyor. birebir şahid oldum.. adamlara gına geldi

3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

etkinlik SSS kismina yaziniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.