Calypso’nun Gazabı Etkinligi ve 2023-Mega Sunucu Hakkında!

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ...City... tarafından 17 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

MEGA SERVER İPTAL EDİLSİN

1. Evet

87,0%
  2. Hayır

13,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ...City...

...City... User

Merhabalar. Bu oyunu tasarlayan kişileri gerçekten çok merak ediyorum. Oyunu yıllardır oynayan birisi olarak bir etkinlik yok ki sorun olmasın. Hayır bir de yetmezmiş gibi MEGA SERVER haline getirip işleri daha da berbat ettiler. Her etkinlikte yazmadan npc sayısı arttırılmıyor. Her etkinlikte oyun takılıyor. Yetmez gibi bir de hareketli gül şeklinde pırıltı konmuş. Oyun sanki çok normal oynanıyormuş gibi ekstra bir de onlar oyunu geciktiriyor. Lütfen artık bu sorunlar bitsin. Anormal sayıda oyuncu var zaten yetmiyorsa alt yapı neden serverlar birleştirildi. Atlantise girip çıkıyorsun geminin bütün ayarları bozuluyor. Yeter artık ya!

barbaros47 bunu beğendi.
  2. ~Goliath~

~Goliath~ User

evet npc sayıları çok yetersiz , mega server olayıda özellikle türk oyuncular için yolun sonu oldu gibi birşey zaten bende yavaştan bırakıyorum zaten artık 1-2 oyun buldum sanada tavsiyem uğraşma reis varsa paran veya zamanın başka oyuna başla oyunun hiçbir zevki kalmadı yani

...City... bunu beğendi.
  3. server birleşimi cok iyi oldu etkinlik de npcp sayıları artsın yeterli

4. Sunucu birleşimi TR için son oldu. TR oyuncuları gemilerini yabancılara satarak oyunu bitirdiler, onlarda ucuz ucuz gemileri doldurdu üstüne birde zam binince TR oyuncuları için oyun çekilmez oldu. Etkinliklerde yetersiz NPC lerde bu çilenin cabası... Oysa ilk alışverişte gemi paymenti IP bağlantısının yapıldığı ülkeye dönüştürülse, her ülkenin ekonomik durumuna göre paket fiyatları belirlense daha fazla TR oyuncusu olurdu diye düşünüyorum..

...City... bunu beğendi.
  5. BIRAKTI

BIRAKTI User

sistem bulmak tombaladan marlboro çıkartmaktan daha zor sayıları arttırılsın biraz bu sistemlerin

...City... bunu beğendi.
  6. ...City...

...City... User

Kesinlikle katılıyorum. Böyle giderse bende bırakacağım. Ne verdiğin paranın bir önemi kaldı ne de oynadığın oyunun zevki. Parayla rezil oluyorsun resmen.

7. -FURKAN68-

-FURKAN68- User

clpso inciden baska birsey vermiyor bu ne yaw yulong koyun bi sistemlere

8. ...City...

...City... User

Merhabalar. Ne açıdan iyi olduğunu düşünüyorsunuz. Sizin de fikrinizi öğrenmek isterim.

9. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Şuanda sistem gemilerinin sayıları yeterli diye düşünüyorum. Fakat sizler halâ aksini düşünüyorsanız ben sizlerin isteklerini üst makama iletirim.

Saygılarımla.

10. -LegenD-

-LegenD- User

Eleştiri yaparken kelimeleri seçersek, zira işlem yapmak durumunda kalacağım.

11. modum tek söylediği berbat kelimesinden işlem yapmassın herhalde?

12. arkadaş yeni mod olmuş kendini göstermesi lazım bırakın hevesini alsın :D

13. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Başlığı değiştirdim.

Saygılarımla.

14. -LegenD-

-LegenD- User

17 yıldır bigpoint şirketlerinde çalışıyorum. Yani muhtemelen siz googlede ne oynasam diye araştırırken biz seafight oyununun temellerini atıyorduk.

TiryakiHasan bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.