calypso tentakel vuruş sorunu

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Komandan_Mari, Feb 27, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

sonuçlar

1. hata düzeltilip süresi uzasın

6 vote(s)
    85.7%
  2. bu şekil devam etsin dareyi devamlı alanlara hediye verilsin

1 vote(s)
    14.3%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. etkinlik başladı başlayalı belirli nicklere sıkıyorlar support a yazdık incelenecek deniliyor şimdi normel şartlarda herzamanki gibi ya yüksek darbe verene yada az darbeliyi sıkması lazım ben sonradan gidiyorum darbe çoğundan yükske bazılarıoluyo 40 50 bincnala sıkan onlara sıkmıyor direk bana ben olmasam 3-4 arkadaş daha var direk onlara sıkıyor incelenecek incelenecek de etkinlikde bitecek bir gemi başdan sona sıkabilirken en az 20 bingülle atarken bizler 5 bin 10 bin bilemedin 15 bingülle atıyoruz çünkü ya batıp duruyoruz yada tamire çekiliyoruz ya şu etkinlik uzatılsın yada bu darbeyi üstlenenlerden lafda özür dilemek yerine özür amaçlı bir hediye verilsin zaten bazıları fark etmemiş olabilirama alınan tasarımında %1 fazlalığı etki etmemekde %15 ediyor aynı demek istediğim biz etkinlik boyunca fedakarlık yapmış bir grup darbeyi üstlenen tarafa ya hediye verilsin yada hata düzeltilip süresi uzasın

2. Casablanca

Casablanca User

Arkadaşımızın da dediği gibi tasarım %16 hasarlı ama %15 hasar veriyor.

3. aynı sorun bizim serverdede var bi kaç oyuncuya sıkıyo sadece diğerleri rahat rahat kesiyo vuruşa göre felan derseniz 20 top çıkarıp sıkıyorum 60 skill arkadaşlarımla birlikte sıkıyorum bende 52 var yine bana vuruyo ve benim gibi 4-5 oyuncu var mağdur oluyoruz millet incileri kaldırırken biz kaldık full zarardayız lütfen yardımcı olun

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

sistem nasıl ayarlandı bilinmiyor aslında bir çok kişiye sıkıyor ama siz farkında olmuyorsunuz. yine de şikayetiniz varsa supporta yazınız

Thread Status:
Not open for further replies.