calypso neye göre sıkıyor???

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -SivAsMesKeN58*[ŞRN] tarafından 27 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar bu calypso nun neye göre sıktıgını bilen varmı? ful can gelyrm 20-30 bin canlılar dururken bana sıkıyor. az gelyrm gene bana sıkıyor :D belli bişeyi varmı? şuna göre vuruyor diyebileceğiniz.

2. Aynen aynı sorun bendede var kardeşim 50 gemi sıkıyo aralarına giriyorum direk bana vuruyo full canlı gitsemde bana vuruyo az canlı gitsemde bana vuruyo gemiden 50 top çıkardım öyle vurdum en çok ben vuruyorum diye bana vurduğunu düşündüm 50 top çıkarınca bile bana vurmaya devam etti şuna bi balans ayarlımı getiriyosunuz bişeymi yapıyosunuz bi açıklama yapında bizde aydınlanalım zaten bi başka hususta herşey için lanetli ruh istiyosunuz buff lar gemiler toplar için lanetli istiyosunuz lanetli veren npc koymuyosunuz penelope demeyin bana 4 tane veriyo ondna sürekli oyukla kesecek kadar vaktimiz yok bu calpyso en azından lanetli verse gerçekten çok iyi olur yoksa hiç kimse bu özel günden kar edemiycek

3. ya bu calypso tentaclelere bi çözüm bulunması lazım yoksa vuramıcaz

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

sistem ayarlamış bende sizler gibi çok batanlar kısmındayım :)
    herkesse iyi oyunlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Şubat 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.