CALYPONUN GAZABI RUHLAR TAKASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve (**strrres**)23 tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın oyun yetkilileri 1 hafta önce biten calyposnun gazabı etkınlıgınde 5 milyon inci harcadım 12 bin krıstal geldı 12 bınsde ışık yayan ışıkyayanlar 4 tanesı 1 adet krıstale dönüşecek diyonuzda 3 bın krıstal gelecek toplam 15 bın krıstal olacak 5 mılyon ıncıye ben 185 ıncıden alıyorum28 bın tane siz etkinlikmi yaptınız sanıyonuz 4 AY ÖNCE BU ETKİNLİĞİ YAPTIHINZDA 1 IŞIK YAYANA 2 KRISTAL VERILIYORDU YETER ARTIK BİŞE YAPACAKSANIZ DOĞRU DÜZGÜN YAPIN OYUNCUYU MAĞDUR ETMEKTEN BAŞKA BİŞE YAPMIYORSUNUZ OYUNCULARI OYUNDAN SOĞUTUYORSUNUZ< BU MAĞDUR OLDUMUZU DURUMDAN HERKES ŞİKAYETÇİ İLGİLİ BİRİMLERE İLETMENİZ RİCAR OLUNUR ...

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  2. Selam

bu konuda herhangi bir değişiklik olmadı malesef olsaydı forumdan duyuru yapılırdı. resmi duyuruda ki gibi 4 ışık yayan 1 kristal. 1 lanetli ruh 220 adet kalp kırıcı güllesi verecektir. bu takas işlemi de karaborsa kapandıktan en kısa sürede olacaktır..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.