Çaba Sikkesi Açığı Ve Dünyayaran Topu Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve özel-tim tarafından 18 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. özel-tim

özel-tim User

Merhabalar ;

Öncelikle açık yapanlara gerekli işlemin yapılmasını sağladıgınız için teşekkür ederiz.

Ancak şu var evet çaba sikkesi - düştü ama bir sürü malzeme bir sürü top kastılar açık sayesinde adam bana şunu kullanıyor canıma minnet eksiye düştü ama topumu kastım siz uğraşın durun.

Ben ilk çıktıgı zaman kendi hakkımla 19 top yaptım ancak fark etmeden açık yapdgımız ima edilerek 19 topumuz yalan oldu geride verilmedi aynısı şuanki 200 250 top kasanlar için olmalıdır.

Şimdi mantıken bakdıgınız zaman toplarında çekilmesi yada bunla ilgili cezai bir işlem de gerekmektedir.

Sizlerden ricam bu konuyuda üst mercilere bildirmenizi ve gerekeni yapmaları için yardımcı olmanız

teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.

2. Okadarını becerecek programcılar çalışmıyor bigpointte yazmaya gerek yok aslında. Sadece çapa ları eksiye düşürecek kadar bilgiye sahipler daha fazlasını yapamıyorlar.
    Dünya gibi bu iş dünyada haksızlık hiçbirzaman düzelmedi el kadar bi oyunda hak mı arıyorsunuz boşverin.
    Aslınd herşey elimizdeyken bunlara burda gelip böyle ağlıyoruz.
    1 ay tüm gemiler paket almasın hiçkimsede bak mum gibi olmuyorlarmı. Yapamıyoruz bunu işte biz oyunu yöneteceğimize oyun bizi yönetiyor bizim suçumuz bizim!!

red_saint(AKE) ve ....FATİH....™ bunu beğendi.
  3. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Forum kurallarını okumadan yazıyorsunuz sanırım?

'' [​IMG] Oyunu kötüleyici - oyuncuları kışkırtıcı, protesto edici mesajlar söz konusu olduğunda yazılı uyarıları takiben o hesap(lar) 3 gün'den başlamak kaydı ile 1 ay'a kadar kademeli olarak yasaklanır. Eleştirilerimizin dozunu kaçırmamak bu nedenle önemlidir. ''

4. özel-tim

özel-tim User

Sayın menetli sizden ricam talebimi üst merciye iletmeniz umarım çözüm olur, iyi çalışmalar dilerim

5. ozican2525

ozican2525 User

Bu sezon adamlar türlü türlü ile fullediler malzeme felan eksi.Bir sonraki sezonda bu malzemeler sıfırlanıcak mı ? Bu arkadaşların yaptıları yanlarına her türlü kar kalıcak sanırım.

6. Selam,

Gerken şikayetler gereken yerlere iletiliyor.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.