Buzlu cephane iadesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 81ozturk tarafından 30 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 81ozturk

81ozturk User

Daha önce de aynı konuyu açtım ama kapatınız sayın admin bu etkinlik geldiği zaman zamanlı olduğunu dile getirmediniz bari cephane karşılığında kristal verseydiniz 112 k cephane ne demek !!
    Herşeyi ana ekrana getirmeyi biliyorsunuz da bunu niye getirmiyorsunuz ?

Üye ID:149/41857595

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. 81ozturk

81ozturk User

Bunun yüzünden oyuna para yatirmaktan korkmaya başladım ! 10 TL lık 4 paket almayı düşünüyordum ama cephane gittiği için almak istemiyorum artk . ve forumu surekli kullanmadigim için de geçici ve kalıcı şeyleri bilmiyorum sayın admin cephanelerimi iade edip bundan sonraki zamanı olan etkinlikleri bildirir misiniz lutfen

3. 81ozturk

81ozturk User

Bugüne kadar 450-500 TL yuvarlak hesap para çıktı resmen.
    Cephane iadesi veya yerine kristal olarak verilmesini istiyorum gereğinin yapılmasını rica& arz ediyorum .
    Cevabı oyundan mesaj olarak gönderir misiniz sayın admin.

Üye ID:149/41857595

4. nedensiz43

nedensiz43 User

Kardeşim forumu incelersen süresinin biteceği tarih yazıyordu.. Sanırım sen onu atlamışsın

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Etkinlik duyurusunda eriyeceği belirtilmiştir. Yapılan duyuruları okumak takip etmek sizin sorumluluğunuzdadır.

https://board-tr.seafight.com/threads/kis-erimesi-etkinligi.65568/

ghosthunter bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.