Buz Kraliçesinin Laneti 2020

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 30 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Resetten sonra harıtalarda gemı goremıyorum oranlar mı azaldı cogaltabilirseniz iyi olur dedik gemi kalmadı :(

2. BIRAKTI

BIRAKTI User

Bu gemiler artsın biraz inci taç yulong verme olasılıgı arttırılsın yoksa karaborsayı temizledimi etkinlik biter bu şekil kimse kasılmaz bu kadar zarara

batuhansaygı bunu beğendi.
  3. Evet, Gemiler Arttırılmalı ve Yulong verme İhtimali de Artırılmalı Lütfen.. ! @Star @Bigpatron

4. yıl 2021 olacak kış takvimine bak 2009 la aynı :D

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  5. bu sentinel ve letoyu doğum günü pastası gibi 14 saatte bir mi atıyor nedir ?

6. Seafight nin imza etkinliği olan kış etkinliğini nasıl bu kadar zevksiz ve gemisiz hallere döndürdüler ya , ayıp valla

[TR]Isquzar[41] bunu beğendi.
  7. Bari şu 12 m canlı npclerden inci gelse de harcadığımız inciyi amorti etse 400 k zarardayım inci konusunda :D

8. [​IMG]

bu nedir?

9. @Star

10. drop oranları biraz çoğaltılsa mı kesmeye npc bulmak için 2 saat haritalarda geziyorum

11. ibodayı23

ibodayı23 User

2 - 6, 7 - 12, 13 - 16, 17 - 20, 21 - 26, 27 - 30, 31 - 40 ve 41 - 45 böyle bir lvl aralığı var neden hepsi 5 lvl aralıkta ike 31-40 arası 10 lvl benim lvl 36 adam alıyor 38 e gidiyor nasıl gidip alacam

33~TaRs{C**}UsLu~33 bunu beğendi.
  12. dogu21

dogu21 User

yamayla beraber arttırıldı zaten :D

13. TANER

TANER User

yama geldi mi

14. sanırım gelmedi henüz çünkü ödüller aynı sandık ve buz kütlesinde

15. Pazara dünyayaran gelmesi en iyi hareket şu anlık :)

16. merhaba grup haritasını nasıl yapacağımıza dair bir video veya anlatım var mı

17. bir tarafın itibarını kasınca npc lerden daha fazla ödül alıyormuyuz?

18. 20 level'ım. Haldor Olafsson'dan görev aldım. Hediye topla görevde ama nasıl yapacağımı anlamadım nasıl yapıyoruz bu görevi?

19. görevleri alabilmek için itibar gerekiyor