Buz güllesi alıp incimi yapcaz ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DanceCZ tarafından 6 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DanceCZ

DanceCZ User

buz güllesini alıp inciyemi çevircez Seafigh oldu $EAFİGHT karaborsaya konulsa şu gülle süper olacakda

2. DanceCZ

DanceCZ User

2,5 mil canı var 2000 bin gülleye ortalama 5000 inci veriyor ama sadece sen kesmen lazım başka sıkan görürsen sıkma inci vermiyor ben az once 2 milyonda yakaladım 1 milyon canını yedim sadece tecrübe puanı verdi tamamen saçmalık

3. SONSONSON

SONSONSON User

Boş bi etkinlik vaktinizi harcamaya değmez

4. hayatımda gördüğüm en berbat etkinlik bir etkinlik düşünün güllesi karaborsada değil satın alım yerinde para ile almamızı istiyorlar hadi bunu geçtim karı bile yok canı 2.5 m ve sölenenlere göre darbeyi alana inci veriyor aşırı dderece saçma boşverin etkinliği gidin inci ile mojo atın nasıl olsa haritalar karlı girin özel vurun veya tılsıma girin

5. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Her etkinlik inci kasmaya yönelik olmak zorunda değildir,bu da nadir tasarımlar elde etmek isteyen oyuncular için düzenlenmiş olabilir.Oyun hala devam etmekte neden bu kadar tepki gösterdiğinizi anlamak güç açıkçası?Her etkinlik kar ettirecek,ardı arkası kesilmeyecek şekilde inci mi kastıracak?Yapılacak o kadar çok çeşitte etkinlik var ama maalesef sadece tek yönlü bu kar etme amacı eğlenceden alıkoyabiliyor sizleri,lütfen sadece kar etmek için odaklanmayın etkinliklerde farklı amaçları olabilir etkinliklerin,eğlenmeye bakın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.