buna ya gemiye bile giremiyoruz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve нσѕтιℓє●мç tarafından 23 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buna ya gemiye bile giremiyoruz zorla giriyoruz ondada patladımmı hiç girmiyo olmuyo ya bir el atın şu sisteme bunasıl iştrir lütfen adminler bir ilgilenin

2. yeter artık yeter işinizi doğru duzgun yapın !

3. yalanmı kardeş

4. yigido09

yigido09 User

2 saattir oyuna girmeye çalışıyorum bu nedir ya !

5. 2 kişiyle olmaz bu iş arkadaşlarınada söle onlarda yazsınlar öle düzeltilir

6. yigido09

yigido09 User

2 kiişi falan değil arkadaşım hata ile karşılaşıp oyunu bırakan binlerce kişi var seafight zarar ediyo ben paket alıcam oyuna giremiyorum bile almıyıcam 150 tllik paket alıcaktım almıyorum

7. oraası doğru kardeş yani herkez karşı çıkarsa oyun düzelir yani

yigido09 bunu beğendi.
  8. oyuna girilemiyor bize şöyle böyle yapılırsa girilir diye yazılmış olanı da yaptık girilmiyor bu girmek için yapılması gerekenleri tarif edebilecek bir admin yokmu acaba :) aynı anda 11 tane tuşa mı basmamız gerekiyor . not 10 parmağımız var :)))

bu arada yüzlerce denemeden sonra oyuna girdi fakat vip olmama rağmen çıkış için 30 sn sayıyor hep oyundan çıkmamak için sürekli tıklıyorum ne yapmam gerekiyor

yigido09 bunu beğendi.
  9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

internet geçmişini temizleyin bir kaç dakika bekleyin sonra internet expolorer den giriniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.