Bugünkü Rütben

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ƒєиєявAнςє tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Benim tp 992 milyon ve korsan prensi rütbesini alacak kadar tecrübe puanım mevcut yeteri kadara elit puan olduğunuda düşünyorum fakat Rütbe Puanı şu şekilde;
    Korsan Prensi";şu an 1464520 Rütbe Puanı'na ihtiyaç duyuyorsun" diyor ve benim rütbe puanım 870280 sizce ne kadar daha puan yapmalıyım sıralamam da bu arada 139.
    Bana net ne kadar civarı rütbe puanı yapmam gerektiğini söyleyecek varmı ? pve de sıralama veya çok elit puan yazmayın yalnız rica etsem :)

2. OxyGeN

OxyGeN User

ihtiyac duyulan toplam miktar zaten sizin de yazdiginiz sistem bilgisinde mevcut. siz rütbe in gerekli şartlar üzerinde yoğunlaşın zaten sistem size her hesaplamada,her gün ne kadara ihtiyaç duyulduğunu belirtir

3. Sistemde istenilen değerler hatalı. gün geçtikçle ihtiyaç duyulan rütbe 10000 puan artıyor.