Bugün Gemim Çalındı Lütfen Yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Alo_Aloooo_Ben_Wahit tarafından 27 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Dün gece en son 2 sularında oyuna girdim. Hatta dün 13-2 de arkadaşlarla almirante kestik. Arkadaşa level görevi kasdık. Bugün gemiye giremedim. En son dün gece 2 gibi girdim. Arkadaşlarımdan biri bu sabah benim gemiyi biri kullanırken görmüş. Šš™ filosunun başkanıyım. Filomuzda 90 kişi vardı. Yetkiler sadece benim gemideydi. Adam çoğu kişiyi filodan atmış. Sadece 16 kişi kalmış filoda. Bende bugün 15:00 da gemiye girmeye çalıştım fakat giremedim. Kullanıcı adını yazarak maile şifre istedim ama şifre gelmedi. Gemim ÇALINDI. Lütfen yardımcı olun. CNL GEZGİN mega server sahibi dediler. Lütfen kendisine ulaşın ve benim bu durumu anlatın. Size tüm bilgilerimi verecem. Hatta facebook sayfamı verecem dün arkadaşlarımla beraberdik oradan bakın. Şu an gemim çalındı. CNL GEZGİN in 5 dk da bu sorunu çözebileceğini söylediler. Lütfen yardımcı olun.
    Kullanıcı adım: ***
    Nick name: *** adam 5 gun daha deiştiremez.
    isterseniz facebook adresime girin bakın gemi resimlerim orda. Daha dün beraber oynadık. Facebook tan tarihlere bakabilirsiniz.
    Lütfen yardımcı olun. Bu gemi benim. 6 senedir oynuyorum. Ve ne olduysa dün oldu gemim çalındı. Gemi mi bir an önce geri istiyorum ve yardımcı olmanızı istiyorum. Üzerinden vakit geçmeden yazdım. Teşekkürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Temmuz 2016
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Hesap güvenliğinden kendiniz sorumlusunuz size yardımcı olamayız malesef.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.