bug

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by MAKASTAR_PUB, Sep 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ben artık sıkıldım supporta yazmaktan tatmin edici bir cevapda gelmiyor. tamir gemim buff alınca bugda kalıyor tamir olmuyor 20 lwl tamir taşım var . supporta yazıyorum programcılar çalışıyor diyor sürekli ilgilenmiyorlar lütfen bu sorun sadece benim gemimde var başka gemiler tamir basıyor lütfen artık bi ilgilenin . @Bigpatron

2. hayır benim gemide öyle çok yavaş tamir oluyor çoğu gemide zaten bundan şikayetçi beklemekten başka bir şey yok

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Arkadasin sıkıntısı farklı 20 lvl tamir taşıyla alakalı. Siz farkli bir seyden (genel olarak tamir hızında düşüş) bahsediyorsunuz.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Daha önceki konunuzda supporttan yardım almanız gerektigini söylemiş mümkünse tas birlestirme islemini geri alip alamayacaklarini sormanizi istemistim ama?

5. sorunun çözülmesi mümkündür belki diye düşündüğüm için söylemedim öyle birşey

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

20 lvl tamir taşında yavaş tamir ettiriyor, varsa elinizde sorun düzelene kadar alt levellerinden kullanın.

7. yavaş tamir ettirse yine iyide hiç ettirmiyor tamir . acaba bu taşı 19 lvl e düşürme imkanları varmı ?

8. HP de onu demiş zaten yaz 4 tane 19 taşını sana geri versinler 20 yi alıp bunu yapabilirler

9. yazdımda bu mümkün deyil diyorlar