bug ve alev fırtınası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DЄηİz**βΛβΛ**ç‼ tarafından 23 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu yazımı etkinlik bölümünede yazdım fakat daha dikkat cekici olması için buraya yazma gereksimi duydum.günlük etkinlik sıralamsında ilk cıktıgı günden beri 3 bölümdede 1. oluyordum bana her gün 4 6 yada 8 tane alev fırtınası topu geliyordu bugünde 2 yerde birinci olarak bitirdim diger bölümde bug kullanarak beni gectiler sıralamada. fakat bugün 2 yerde birinci olmama ragmen sadece ışık yayan ruh aldım alev fırtınası topu alamadım acaba bunun bir sınırımı var ve antik kötülük yuvasında gemilerine bugta bırakıp %100 hasar bonusu ve %50 krtık hasar bonusu elde edip haksız bir şekilde diger mini oyunlarda 1. olup ödül kazanan kişilere dur denilmeyecek mi

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

şikayetleriniz iletilecek. siz yinede lütfen supporta yazınız neden top ödülü geminize yüklenmedi diye

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.