Bug / Oyun hatasi Bug Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Gurbetçi76 tarafından 31 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sevgili seafight ekibi global avrupa 3 serveri oyuncusuyum oyunda buglar katlamalar aldı başını gidiyor bugları yapanları defalarca şikayet etmemize ragmen dalga geçer gibi cevap bile alamadık ben gelen her paketi almama ragmen bug yapanlarla baş edemiyorum bununla ilgilenmeniz için daha ne kadar şikayet etmemiz lazım @Bigpatron

2. Selam,

Bu tarz konuların şikayet platrofumu burası değildir. Sizin bağlı olduğunuz sunucu Support( Destek Ekibi)'a yazmanız gerekmektedir.

Saygılarımla.

3. Sunucuda yetkili yok şu oyuna yatırdıgım paraya yazık oraya yazıyoruz bakmıyor size yazıyoruz bakmıyor kim ilgilenecek bunla size bug söylüyoruz ya daha napalım

4. Selam,

Öncelikle benimle düzgün konuşmanızda fayda var. Sonuçta sizi madur eden ben değilim. Hangi sunucuda oynuyorsunuz?

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Mart 2019
  5. dfgfdgdsda

dfgfdgdsda User

Niye bu kadar üstünü kapamaya çalışıyorsunuz supporta yazıyoruz ilgilenen yok foruma yazıyoruz ilgilenen yok yönetimde sıkıntı mı var?

6. Ben gayet düzgün konuşuyorum global america 3 sunucusunda oynuyorum buglu oyuncuları ıdleriyle birlikte destek birimine söyledim ilgilenmediler yani göstererek delille ispatladım görevlerini yapmadılar ben bu oyuncularla neden oynamaya mecburum

dfgfdgdsda bunu beğendi.
  7. dfgfdgdsda

dfgfdgdsda User

Sunucuya özel değil genel olarak bug var oyunda halen uyuyorsunuz ya

8. dfgfdgdsda

dfgfdgdsda User

Daha yazmayı bilmeyen mod oluyor madem yazıyon kontrol et bu nedir ya böyle ne düzensizliktir

9. Sessiz

Sessiz User

Kardeşim kusura bakmayın ama bu tavırları görmenizdeki tek sebep siz oyuncularsınız.:mad: Madem oyunda sıkıntı çok oynamayacaksın. Para yatırıp oynayıp şikayet etmeye hakkınız yok .Olay bu kadar basit !;)

Son düzenlenen: 31 Mart 2019
  10. Sessiz şuan tartıştıgımız konu oyun bugu ve demek istedigimizde hilesiz bi seafight yani senin gibi hileyi seven adamlarla oynamak istemiyorum yatırdıgım parada seni ilgilendirmez

11. Selam,

Türk supportuna mı yazdınız?

Saygılaırmla.

12. Selam,

İşte siz bu kadar basit düşünüyorsunuz. Çünkü sadece oyun endeksli düşünüyorsunuz. Destek ekibe yazdığını ve cevap alamadığını söylüyor. Sunucusunu soracağım çünkü ona göre sunucu Destek ekibine yönlendireceğim. Konu ile alakalı bilgisizliğiniz size geri dönüyor ve sizi uyarıyorum. Siz benimle bu şekilde konuşamazssınız. Siz bizleri robot sanıyorsunuz heralde. Hiç hata yapmayacak, hep doğruyu bilecek. Madem ben yapamıyorum ozaman siz başvurun sizi değerlendirsinler.

Saygılarımla.

13. Yazdık bir netice alamadık defalarca bir kere kontrol etseler gemileri bugu bulup anlıyacaklar ama bakmıyorlar malesef

14. Selam,

Türk Supportu sizin geminizi neden incelesin? Amerika sunucunda oynamıyormusunuz? Sizin ile orası ilgileniyor. Sorunlarınızı oraya iletmeniz gerekmekte.

Saygılarımla.

15. Tamamda bura soru platformu biz uslubumuza dikkat ediyosak sende ediceksin foruma tıklayınca türk formu çıkıyor karşımıza

16. Selam,

Siz nasıl konuşursanız benden alacağınız cevap aynı şekilde olur. Bakın ana sayfayı Türkçe oynadığınız için burası açılıyor. Dil seçiminiz ile alakalı. Fakat Support bu şekilde çalışmıyor. Support sizin hesabınıza girer ve bakar. Siz Türk sunucunda değilseniz sizin hesabınız ile ilgilenmez. Çünkü merkez ekin çalışma prensibi bu şekilde. Dolayısı ile oynadığınız sunucu dilini seçip Supporta o dilde yazmanız gerekmekte.

Saygılarımla.

17. Selam,

Size gelen otomatik mesajda sizlere 48 saat içerisinde dönüleceği beyan edilir. Mutlaka cevap alırsınız. Zaten Support sizi yönlendirir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.