Buff hatası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NavySEaL tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NavySEaL

NavySEaL User

Kolay gelsin bu fazla alınan bufflar çekildi hata düzeltildi fekat hepsini çektiler ve suan karaborsada bufflarda görünmüyor nasıl olacak bu iş?

2. Belki hepsini çekmiş olabilirler çünkü o oyun açığını kullanmak yerine geçiyor olabilir GİŞ kurallarını bir daha okumak lazım. Bence geminin kapatılmadığına şükretmek lazım

3. ne alaka karaborsaya sunulan bı ıtemı satın almak oyun acıgını kullanmak mı oluyo ben bır yıllık aldım krıtalım vardı aldım bu bır acık degıldı ve acık olsa bıle ben bunun boyle oldugunu bılemezdım ne olursa olsun oyuncuyu maduk etmek dogru bır sey degıldır

4. Ne diyeyim aynı konuyu bende düşündüm ve GİŞ kurallarını okudum. Seafight haklı. Eğer haksız olsa koskoca şirket bu hatayı yapmazdı.

___Duk€___ bunu beğendi.
  5. Burda hile yapılmadı ki. İncin ve kristalin varsa istediğin kadar alabilirsin seçeceğini sunmuşlardı. Muhtemelen bir çoğumuz geri alınacağını biliyorduk fakat şansımızı denedik. Umut fakirin ekmek kapısı işte

6. gıs kurallarında sunulan ıtemı almak yasak mı yazıyor anlamadım :S ben sunulan ıtemı malzeme karsılıgında aldım ve sonrasında bunun hata sonucu oldugunu ogrendım bunun duzeltılecegını soyledıler fakat benden tamamen her seyı cekmek mantıklı bır duzeltme degıl

7. Muhtemelen tekrar satın almaya açılacaktır.

8. Belki bir değişim olur ileride. Tekrar açılabilir.

9. peki harcadığımız kristal ve inci ne olacak ?? 90,000 inci ile güverteyi aldım bir gün sonra bitti halbuki 14 gün yazıyordu. malzemeleri 2850 kristal harcadım da aldım onlarda bitti. Hata ise bu bizim hatamız değil karaborsaya çıkaranlarda. Benim harcadığım inci ve kristaller geri verilsin o halde..
    65/22840085

10. 1. Karaborsaya yükleyende hata olabilir ama GİŞ kurallarında bu suçlar BİGPOİNTİN üzerinden kalkıyor oyuncuya yükleniyor.
    2. Ben ver arkadaşlarıma Kristallerin iadesi yapıldı.

___Duk€___ bunu beğendi.
  11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Nasıl bilmezdiniz. Şimdi kalkıp burda buff itemleriin 14 günlük olduğunu bilmiyordum demeyin. O seviyede bir oyuncu değilsiniz. Alırken şikayet etmediniz hata düzeltilincemi madur olduğunuz aklınıza geldi. Ya bufflar çekilmeseydi mağdur edeceğiniz oyuncuları hiç düşündünüz mü? Tabii hayır!

*Merciless* bunu beğendi.
  12. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Durum bilinmektedir. Üzerinde çalışma yapıyorlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.