Buff Destekler Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve komkomer2 tarafından 24 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. komkomer2

komkomer2 User

Ya arkdaş gemimizde desterler varken yeni gelen etkinlikteki desteklerin neden sadece 10 günlüğü alabiliyoruz. diğer 10 gün olan destekleri neden göstermiyor bu saçma sisteminiz? oyuna para yatırıyoruz ve siz bizi rezil ediyorsunuz. sanane kardeşim benim gemimde destek varsa, gelen etkinlikteki desteklerin hepsini alırım. neden 10 gün alıp 10 gün alamıyorum. barikatlı üst güverte hiç yokken ruhlarla 20 gün sepete ekledim sadece 10 gün geldi diğeri silindi neden böyle bir şey yapıyorsunuz.

ulukurt029*Foo bunu beğendi.
  2. 10 gün parça parça alınandan aldım diğer 10 günlük buffu alamadım. ya düzeltilsin yada bir uyarı versin buffları alırken bzi uyarsın. günlük giriş mini oyun paket alışverişinden gelen bufflarında marketeki buffları alırken kaybolmasının önüne geçilsin artık.

3. paranla paket aldın diye etkinlikten alamamak ve 10 günlük kısıntı yapılması seafight a özgü bir olaydır. merkez ekip bir şeylerle ilgileniyor ama ne?

4. tmm o_O