Büyük Uçurum Haritası Hakkında

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve ★★★GTABASKAN★★★ tarafından 7 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GEMİM full kalem full yetenekler full herşey full milletler topluluğu askeri takılı ( genişletme yeri veren ) (hemde 2. seviyesi ) süper zırh açık 300 bin yağmacı güllesi ile 100 k ata ata haritayı yaptım ama ööyle böyle değilçıkarıp gemideki topu bile atıcam yani herşeyi harcıyoruz. acayip zarardayız yani :D Son dalgaya geldik ne zırh fayda ediyo ne bişey 5 npc var 3 ü 120 k atıyo 2 tanesi de altına dalga açıp sarhoş ediyo. Bunu yapmanın başka bir taktiği vs varmı ?

2. he bide kum saaati var seri seri tamir ediyoz ona rağman 40 dk da son dalgada battım :)

3. Ben 3 kere battım. dahada girmem. böyle sacma bir harita olamaz. sırf zarar.. full olmama ragmen npc benden daha cok vuruyor.. celik zırh acık kum saati acık. 24 hasar önleme acık. yani hersey sağlamken böyle vurması sacma. npc sana buz atıp donduruyor ya var mı böyle bir şey :) bide kayıp aşk acıyor sana npc. yarın mum bile yakar bu npcler :)