Öneri Büyük Tavsiye,ve SORU

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Shady!x tarafından 23 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Shady!x

Shady!x User

Bazı arkadaşlar oyundaki tek amaçı bug,hata aramak ve bedavadan birşey sahibi olmak bizim parayla aldığımız taş paketlerini bugla bug demekte doğru olmaz sizin hatanızla elde ettiler.

Benim anlamadığım bu tür etkinliklerde Beta server açılır hatalar,açıklar söylenir oyuncular tarafından test edilir sizde etkinlik başlamadan bunları düzeltirdiniz düzgün,doğru yaptığınız bir şeyi neden kaldırdınız ?

Ve asıl mesele 1000-2000 taş kasan değerli müslüman din kardeşlerimin taşları yanlarına karmı kalacak :D

2. huseyinntr

huseyinntr User

kardeşim emin ol sende kasabilseydin taş burya yazmazdın şu anda.

3. Shady!x

Shady!x User

Hüsün kardeş rakiplerimizde kaçınma 18 yerine 19.5 olması benim için önemli değil mesele adaletli bir oyun gemimde 450 tane acı verici var bana koymaz bugu yapmışsın belli :D

ZaZA06 bunu beğendi.
  4. huseyinntr

huseyinntr User

bugdan değil yani benimde kaçınma 18 yani bende pek değişen bişey yok duydum adamlar 1000 falan kese kasmış helal olsun ama salıp geçiyom ben 100 e yakın kastım yani bende :D