Büyük Haksızlık..!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GKNSNTRK tarafından 15 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GKNSNTRK

GKNSNTRK User

1 hafta önce bottan gemileri sınırsız kapattınız.Dün uyarı amaçlı 14 gün bot banından kapanan üyeler olduğunu söylüyorsunuz.Bu seafightın her zamanki oyun stili olan büyük bir haksızlıktır.Bunların değerlendirip herkese aynı muamele ilk bot banı alan üyelerin 14 güne düşmesi gerek diye düşünüyorum.Bu resmen üyeler arasında kayırmadır.Nasıl bir devlette adalet sistemi çökerse ülke çöker seafightında aynı muameleye düşmemesi için herkese aynı şartlarda oyun porthföyü oluşturulması gerek adalet için....

Κankalar*[~4~] ve ѕєяєηιту bunu beğendi.
  2. mamı_55

mamı_55 User

Adalet sağlanması için aslında şöyle yapılmalı; süresi 14 gün olanların sınırsız banlanması ;)

3. reis66

reis66 User

forumda açtığım konuya bigpatron bazı hesaplar 14 gün uyarı cezası olarak ban aldı vs. vs. olarak bir cevap verdi aynı hatadan biz neden sonsuz ban alıyoruz biraz empati kurup cevap verin ya o adamlarada sonsuz ban verin veya bizim sonsuz ban durumumuzu 14 güne düşürün ve yahutta bot kullanan tüm oyuncuları banlayın seafight'te oyuncu kalmasın adaletli davranın

Κankalar*[~4~] bunu beğendi.
  4. Sonsuz kapatılan gemilerin, uyarı banı alınmasını isiyoruz. Bottan kapatılan gemıler. GİŞ Kurallarında sonsuz kapatılması yazarken, Nedense bazı gemıler 2 hafta ban yiyor ? itiraz ediyorum ben. Hakkımızı savunun siz yetkılılerde. Sizin ne hakkınız var bot kullanmıssınız diyeceksınız. 2 hafta uyarı ban alanlar susarken, sonsuz ban alanlar ? sususnmu tabikde konusuruz.

Κankalar*[~4~] ve reis66 bunu beğendi.
  5. @Bigpatron Selam,

Evet bazı hesaplar 14 gün uyarı cezası aldı. Bu hangi kritere göre verildi vs tarzında açıklama yapmak bizim görevimiz değildir. Şayet itirazınız varsa yada kanıt istiyorsanız sizi temsil edecek kişi (avukat) Bigpointin banlardan sorumlu olduğu legal departmanı ile iletişime geçerek gereken açıklama ve kanıtı alabilir.

Bunun dışında bizim burada bizim yapabileceğimiz bir şey maalesef yoktur.
    İyi günler.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Avukat tutun diyorsunuz da, avukat tutum buroya gıdene kadar zaten yeni gemi açıp içini kendi emegımle paramla doldurrum. Ama 2 hafta uyarı banı alanlar BOT yuzunden , Sonsuz alanlar BOT yuzunden. Herseyın her konunun üstü kapandı belkı ama , biz paralarımızı çöpten toplamıyoruz. Emegımızle kazanıp yatırım yapıyoruz. Bu bot konusunun üstüde kapanmayacak.

6. reis66

reis66 User

peki neye göre biz sonsuz ban alıyoruz diğer arkadaşlar 14 gün uyarı banı alıyor ya onlarıda sonsuz banlayın yada bizimkinide 14 güne düşürün haksızlık yapıyosunuz avukat tutun yazmıssınız arkadaşın dediği gibi avukat tutana kadar bir gemi daha fullenir o kadar para emek harcıyoruz bir hatada sonsuz ban sonsuz banlarında 14 güne düşürülmesini talep ediyorum

Κankalar*[~4~] bunu beğendi.
  7. her koyun kendi bacağından asılır derler ban alan her kim varsa çokta iyi oldu bence baştan aç bi gemi hile hurda bot kullanmadan bi yapmaya çalış bakalım acaba kaç gün dayanacaksın öyle ban yedim diye forumda ağlamayın kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın burda dürüstce oynayan insanların hakkını gasp eden sizler ban alınca ağlayanda sizler işinize gidin ya güldürmeyin adamı...

δcƦψκπĝ ve mamı_55 bunu beğendi.
  8. Şimdi, Burda ağlayan yok laflarını düzgün kullan ilk önce. Burada adaletsizlik var analadın ? , Bot kullanan Hesaplar sınırsız Kapatılacak yazıyor ama, 2 Hafta ban yıyen var ve de bunun açıklaması yok ?​

9. adaletsizlikten kastın senin yediğin banın açılmamasımı ama adaletsizliğide üstüne alınanlar için söylüyorum botu kullananlar yaratıyorlar
    ayrıca laflarım seni etkilemiş sanırım ben gerçekleri konusurum söz konusu burda ben ve benim gibilerin haklarının yenmesi o yüzden fazla laf kalabalığı yapmayın cezanızı çekin şimdi anladın ? ;)

10. cengizcc96

cengizcc96 User

Burda aglayan var oda sensin umarim sonsuza kadar hesabin kapali tutulur,aylarca gunlerce bot kulllanmisssin yasak oldugunu bile bile burda gelip yalvariyosun neyin pesindesin sen haksizlik dedigin sey asil senin bize yaptigindir karaktersiz insan daha fazla alcalmadan basit oyunlara yonel

11. Senin gibilerin seviyesine inmem zaten daha cahil insan seni kımlerle nasıl konusacagına dikkat et, benım karakterimi sorgulayıp yargılıyamazsın sen.

12. cengizcc96

cengizcc96 User

Sen hileci bir yuzsuzsun ki hile yapmissin bide piskin piskin yalvariyosun burda hadi git mobil oynunlara yonel cok guzel olmus kapandigi hesabinin ben simdi ada vurucam keyifle hadi

13. bottan kim yakalanıyosa aynı ceza verilmeli hiçbir oyuncuya ayrımcılık yapılmamalı zaten tarama yapmadığınız zaman yakalanma diye birşey yok ki o gün yaptığınız taramalarda bile % lik dilimde baya ceza almayan oyuncu oluyor bunasıl adalet sistemin yakalayıp yakalamamasınamı bırakıcaksınız adaleti yakalayamıyor yıllarca bot kullanıyor yakalanmıyor hani nerede sistem ki sistemide siz yönetiyorsunuz sanırım istediğine 14 gün istediğine sınırsız atıyor sisteminde adaletini bozmussunuz en son atılan 14 günlük uyarı banları tamamen botcuların ekmeğine yağ sürmüş hepsini aklamıştır 14 gün sonrada cezasını çekmiş tertemiz hesaplar olarak oyunlarına devam ediceklerdir ki 14 güne yakalanmayanlarda var ama serverde gördüğümüz herkez 14 gün için can atıyor çünkü gemileri aklanacak sınırsız ban yiyenlerede geçmiş olsun aynı botu kullanıp farklı adalet sistemine maruz kalmışlardır.

14. arkadaşlar olayı manipüle etmek içinmi geldiniz buraya burdaki amaç birbirimizi yemek değil herkes hata yapabilir sonuçta tamamen botla kasılmadı bu gemiler çoğu emek ile kasıldı madem sonsuz ban veriliyor herkese yapılmalı veya herkesinki düşürülmeli benim 3 yıl emek verdiğim gemi 1 senedir cezalı madem öyle ayrıyetten ceza verilsin inciler eksiye düşürülsün bişekilde orantı kurulsun yeniden devam edelim...

15. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Hitaplarınıza dikkat ediniz, aksi takdirde işlem yapacağım.

Ban süreleri merkez tarafından belirlenmektedir, konu amacının dışına saptığı için kilitliyorum.

İyi oyunlar.

☆Janissary☆ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.