Bütün fikirler

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Umut, Sep 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Umut

Umut User

Beyler bayanlar öcelikle ben bu oyunu bayadır oynuyorum 17 yaşındayım ve nerrden baksam 7 sene olmuştur yada 6 herneyse vipler aldı başını gidiyor kasma diye birşey kalmadı beylerbeyinin dediği gibi 5-10 liralık paketler lazım ayrıca bazıları sadece yazın oynuyor ve yaz saatlerinde bence daha çok etkinli yapılması gerekiyor ama bu etkinlikler biraz daha kasılmaya yönelik olmalı yani adam lan 2 saat uğraşsamda şu kadar kasayım diye düşünmeli ama gidip oyukla 10 k vuranla oyukla 2 k vuran aynı npcyi kesmemesi lazım mesela adam günde atıyorum 10 tane npc kesti 100 ruh çıktı 4 tane top aldı bu adamın zaten topları full ne yapsın mesela top veren kristal veren inci veren nbpcler olmalı etkinlik dahilinde olmalı tabiki kristal gerçekten çok zor bulunuyor illa para vermek gerekiyor daha ben hiç hile yapmadım yapamadım mı hayır yapmadım bir sürü hile çıkmasına rağmen yapmadım mesela pat bişey çıksın 50 tane tasarım birini seçin sizin olsun insanlar mutlu olsun abi yapamıcak mısnız sanki demin bi konu okudum adam çok mantıklı bir şey söylemiş git hesap satın al daha mantıklı aynen öyle oldu abi adam geçen 48 k vurdu bana ya 48 k ne demek menzil desen bambaşka birşey canım full npc kesiyorum 10sn başka yere bakarken adam batırmış beni vay be adamın canı var 600-700k ben oyukla 3k vuruyorum 200 kere ateş etmem gerek 200*225=45000 oyuk gülle yapar bu bana 1.350.000 altına mal olur ve ben bunu 3k sıkarak zor kasarım yani vaktimi allır ayrıca 4snde bir ateş ediyorum 4*200=800/60=13dk 13dkda ben vurucam adam hiç birşey yapmayacak ancak öyle çok fark var çok ayrıca etkinliklerin artık hiç bir çekici yanı kalmadı etkinliklere özen gösterilmeli devamını sonra yazarım okumasanızda saolun

2. katılıyorum sana baştan sona haklısın bide ülke tasarımları çıkarıyorlar sonrada çıkardıkları tasarımların aynı özel taşlısını etkinlikte karaborsaya koyuyorlar (limperial-zapata-liberatör tasarımınlarını almaya gerek kalmadı alanlar ise pişman o tasarımdaki özel taşın bir etkinlikte çıkacağını bilseler tasarımı almazlardı şuan ise tasarımların fiyatlarının indirilmesi taraftarıyım etkinlikte o özel taşlı tasarımı alamadım bari fiyat aşağı çekilsin paramla alayım tasarımı

Last edited: Sep 2, 2014
  3. o zaman da önceden alanlara haksızlık olmaz mı :) ?

ayrıca umut arkadaşım 48 k ne bende %15 hasar azaltan pet var pet yemi var yeteneklerden bu barutun etkisini arttırma 5/5 adam bana geldi taa haritanın öteki tarafından (yani muhtemelen kartal gözüyle) 60-65 k vurdu :D

4. Bursaspor

Bursaspor User

Senin bir sözün dikkatimi çekti yazın çok etkinlik yapılsın diye.Yazın gayet fazla etkinlik yapıldı.Sen oyunu uzun süredir oynamamışsın.Futbol etkinliği ruhlar karnavalı özgürlük çarpışma etkinliği titanlar etkinlikleri yapıldı.Bu kadar etkinliği normal zamanda göremessin 3 ay içinde

5. Sadece bu yaz böyle oldu ama devamlılığını istiyoruz 15 tatil v.s.

UmutCan likes this.
  6. kardeşim önceden alanlara haksızlık oldu zaten yanlışmıyım parasıyla tasarımı alan aldı alamayanda etkinlikte telemachus tasarımını aldı çok büyük derecede hhaksızlık yaptılar bari tasarımların fiyatları düşsün yada o özel taşlar satılsın