BU YILKİ SEAFİGHT DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİĞİ NASIL OLMALI?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 8 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. özkantr

özkantr User

TUM FIKIR VE ÖNERILERINIZ ABARTMADAN YAZINIZ.
    YAPILACAK ETKINLIKTE ALT LWL OYUNCULARI DA DUSUNURSENIZ SEWINIRIM BU OYUNCULAR ICIN PVE HARITASINA ÖZEL ETKINLIK NPCLERI KONULABILIR.
    UST HARITALARA GELINCE NPC SIKINTISI CEKMEDEN DOYA DOYA ETKINLIK NPC Sİ KESIP KAAR EDEBILMEMIZ ICIN BOL BOL NPC KONMALI. ZIPKINLA KESILEN OYUKLA VURULAR SISTEMLER OLMALI ELITLE VURULUP KAAR ETTIREN SISTEMLER OLMALI
    ve 2010 YILI KIŞ ETKINLIĞINDE OLDUGU GIBI ÖZEL HARİTA. HARITA ODULLERI VUDU GULLELERI TOPLARI INCI W.S. DUZENLEMEYLE UYGUN HALE GELEBILIR BU DUSUNCELERIMI GELISTIRIP SEAFIGHT YAPIMCILARINA DUSUNME FIRSATI SUNMAZSANIZ COK IYI OLUR. :) MALUM ETKINLIKLER PEK GUZEL OLMUYOR

Son düzenlenen: 8 Şubat 2014
  2. brushfield

brushfield User

Ne zaman bu doğum günü?

3. 18 mart

4. Sekeri filan unuttuk zaten cıkarsa o hediye paketleri vs oda zıpkınla keseriz belki yani karsılıksız değil ilk senelerde seker günes yumurta vardı 1-2 sene daha gecti .Hediye paketleri vardı fazla kasamamıstım o gün ev tasımıstık simdi ise durum malum ben etkinliklere katılmıyorum sahsen kar elde edemiyorum bu senede pek bisey cıkmaz fazla ümitlenmeyelim

5. hediye kutuları gemi enkazlar pasta çıkabilir. Özellikle kutuları çok özledik