Bu serverde admin yokmu?

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ZagoR_Kgt, Jul 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ZagoR_Kgt

ZagoR_Kgt User

Herkes yazıyor ama cevap VEREN yok. Soru basit 10 dakikada 10 altına haberi olan oyunda olan 1 level dahil 27, sınıfa kadar bütün elit gemileri aldılar. Bu bir hatamıydı? hata ise düzeltilecekmi? yoksa oyunun yeni formatımı? bütün oyuncular bu elit gemi sisteminden 10 altına bütün elit sınıf gemileri alıp 27. sınıf elit gemiye kadar sahip olacakmı?
    Lütfen oyuncuya saygı lütfen adminler kendinize saygı ve bir cevap
    Şimdiden teşekkürler..

2. oyunun iyice cığrı çıktı. herkes kndni birşeyler sanıyor. özellıkkle kendini admin sananlarrr. cvp verin cevap.....

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

İlk sorunuz için diyorum bilgi gelmedi.

Etkinlik sıkca sorularında yeterli elit puanı aşınca karaborsa da bir süreliğine satışa sunuluyor ve bu sürekli tekrar ediyor. isteyen elit tasarımlarını tamamlayabiliyor

4. hangi birsüreliğine ya .. günlerdir bakkıyoruz yok. 24 saat pc nin basındamı bekleyecez gemi geldi mi diye. bu ne saçmalık yaaa

گαήČαќŤαя likes this.
  5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sakin olmalısınız bunun kararını ben vermiyorum bu şekilde mesaj yazarsanız forumdan bannlanırsınız.

Thread Status:
Not open for further replies.