Bu Saatten Sonra Oyunu Bırakıyorum.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve I_ELAZIGLI_I tarafından 9 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben saatin gecelerinde sabahlara kadar gemimi kasacağım millet taş bugumu dersin top katlamamı dersin bir sürü bug kullanıp hile yapacak ve ben kasılırken gelip beni batıracak batırmasına sözüm yok tabiki batıracak ama 80k 90k vurmak ne ya oyunu bilmesem tamam oyunu ben 2007den beri oynuyorum taş seviyelerim de yüksek kaçınma hasar önleme bufflar kaleler yetenekler vs. hepsinide iyi biliyorum nerede ne kullanacağımı ancak adamlar bu halde bile gelip 80k 90k vuruyor ve seaightten küçücük bir açıklama cezalarını çekecekler gibisinden biz çok duyduk ve gördük o cezaları bir hafta olmuş milletin aldığı tasarımın taşları yok,buglar,hileler herşey var oyunda bunlara bir çare bulunmazken gel gelelim hergün taşlar paketler vudu topları bokorlar gülleler ruhlar vs. satışa sunuluyor?Ondan sonra kimi konulardada yok ID ile birlikte resim yok bilmem ne supporta gönderin ceza vermeyeceğiz diyin bari neden kandırıyorsunuz ki oyuncuları haa pardon ceza değil bann olmalı tabiki sizde kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığı oldukça oyunculara kıyamazsınız gelsin paracıklar nasıl olsa param geliyor buglar hileler olsun banane dersiniz...

Sessiz ve frozen11 bunu beğendi.
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Konu bölüm ile alakasız olduğu için kapatıldı. Ayrıca eminim ki kararınız sizin için hayırlı olacaktır, sivil hayatınızda başarılar dilerim.

-Lotes- ve PAŞA61 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.