Destek Bu ne BORCU ya

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve hawkinqtahya tarafından 8 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya gemi satın alınması yasak mış bilemem neymiş geimiyi satın aldık açıkca diyorum bilmiyodum usa 1 bayrağı deişcek diye ikametgah attık deişti bu seferde bu resim geldi borcum varmış 400 dolar ya ben o zaman o gemide deildim ki o kart benim deil ki polise gidiliyormuş bilmem neymiş gemi umrumda deil ama karşı dava açacağım

http://hizliresim.com/7AlRqa

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kimden satın aldı iseniz sorununuzu onunla halletmek zorundasın , sizlere boşuna hesap satın almayın denilmiyor.

3. bu parayı ödemem ben giden çar gitsin başıma ne geliyorsa saçma sapan işlerden geliyor satın almayın denilmiş ben böyle bir şeyin yasak olduğunu bilsem zaten almaz salak deilim ikametgah atacak kadar demekki temiz adamızki ikametgahımızı atyrz kart sahibi kimse ona olur olan benim IP o tarihte o odemelerde kayıtlı deil o tarihte de e mail bende deil neyse koaly gelsin.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Oyunu oynamak icin kabul ettiginiz kurallardan haberiniz yok herhalde?

5. bune borcu şimdi ben anlamadım ?

6. gemin kapanır ödeyene kadar da acılmaz onun dışında bişey olmaz

7. gemi kapansın umrumda deil giden gitti zaten bana bişey olmasın gemisinin allah belasını versin saol kardeş yazdığın için iyi oldu bu cevabın

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Son zamanlarda hiç resmi duyuruları okudunuz mu? Ya da ilk mesajda bulunan resimdeki yazıların tamamını?
    • Gecikme ve iptal ücretleri
      • Bigpoint, ödemenin gecikmesi durumunda, yasal faiz talebi hakkına sahiptir. Ancak ödeme gecikmesi durumunda oyun hesabının engellenmesi cezası kaldırılmıştır. Ödeme iptali kullanıcıdan kaynaklanıyorsa (yetersiz bakiye vb.) Bigpoint tazminat talep edebilir.

9. edebilirde kart sahibi ben deilim ve o tarihte o gemide benim IP adresim bulunmuyor

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Ben bilmem onu her türlü sonucu düşünün eski sahibiyle halletmeye çalışın.

11. hımm olabilir bu oyun parayı cok seviyor gec bile kalinmiş bir şey oyun battı batıyor ama para para para geri kalmazlar :)

Sessiz bunu beğendi.
  12. heaty

heaty User

Mesela bu olay burda ki çoğu kişiye ders olmalı, olduda bence.. Tabi çoğu kişinin oyun kurallarını ,duyuruları okuduğunu filan sanmıyorum. Açıkcası bende hiç okumam. Alım satım işindede elim yoktur ama . her türlü yapılan duyuruları okumak şart oldu eğer bu tarz oyunlar oynanıyorsa..

Son düzenlenen: 8 Kasım 2016
    Sessiz bunu beğendi.
  13. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Her firma gibi elbette sevecek ama az ama çok. Kimse babasının hayrına oyun yapmıyor herkesin amacı para kazanmak. Varsa hayrına oyun yapan bence oraya yönelin buralarda boşuna vakit kaybetmeyin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.