Bug / Oyun hatasi BU NASIL SİSTEM?!

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ĴÁČĶ~ŚРÁŔŔŐŴ, Sep 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Etkinlik başlatıyorsunuz koca 2 hafta. 2 hafta boyunca millet 20-30 bin krsital 3-5 milyon inci kasıyor, keyfince takılıyor. Biz etkinliğin başından sonuna kadar elit gülleyi, etkinliğin etkili olduğu elit gülleyi bıraktım, oyuk gülle dahi alamıyoruz! Hala alamıyoruz ayrıca! Bu nasıl sistem?! Kasamamayı bıraktım ben 2 haftadır oyuna giremiyorum oyuna girsem dahi yapacağım en ufak bir şey yok. Güllem yok çünkü. Böyle bir hatayı oyun sorununu 2 haftada nasıl çözemiyorsunuz?! Gemi taşları gelmeyince hemen 3 günde program yazdınız ama?! Para geliyor oradan çünkü değil mi? Benim mağduriyetimi kim karşılayacak şimdi, hiç kimse tabii ki! Bari artık şu sorunu halledinde devam edelim başka bir isteğimiz yok. Şimdi buraya gelip rica ediyorum bizde bekliyoruz programcılara ilettik falan demeyin. En ufak bir değeri yok çünkü. 15 gündür ilettinizde 15 gündür nasıl çözülmüyor bu? Etkinlik bitti artık meraklanmayın paketler falan kalktı daha fazla para kazanamayacaksınız bari keyfimize engel olmayın!

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Kimse size keyfinden mağduriyet yaşatmıyor ki oyun geneli tüm oyuncuları etkileyen bazı problemler yaşadık geçtiğimiz günlerde. Fakat şuanda belirttiğiniz sorunlar çözüldü üstünden günler geçti. Sorunsuz olarak kalp kırıcı gülle alabilmekteyiz şuanda karaborsadan. Size özel bir alamama durumu varsa supporta yazınız.

Thread Status:
Not open for further replies.