bu nasıl oluyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~~dehşet~~ tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle selam sabah itibariyle bilgisayarımı açtığımda bilgisayarımdaki tüm belgelerimin müziklerimin medya player larımın silinfiğini farkettim neyse dedim seafight girim dedim kullanıcı adına tıkladığımda bi baktım kullandığım çarların isimleride yok neyse sorun değil dedim kendim yazdım öncelikle nolur nolmaz die 2ci nik yani forum için kullandığım nikimi girdim o nikde de giriş de verilen 3bin incimi 35 bin altınımı harcamıştım ayrıca 14 günlük vipimde bitmişti fakat bu sabah itibariyle baktığımda sanki herşey başa sarmış hepsi geri gelmişti sorum şu kullandığım asıl nikle giriş yapsam aynı şey olur mu yani tekrardan başa sararmı açıkcası bunu görünce bi tırsma olmadı değil ? ayrıca yanılmıyorsam bu nikle foruma giriş yaptığımda forum öğrencisi değil geleceğin editörüydüm bu da ıd:
    65/42001553

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hesabın sıfırlanmaz ancak sifirlanması için uzun süre giriş yapmamanız gerekir. Siz büyük olasılıkla daha önce girmediginiz bir servera girmiş olabilirsiniz

Magic-Shoot bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.