Bu Nasıl Mümkün Olabilir?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ACEW tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ACEW

ACEW User

Bu videoda video çekilen gemi Tecrübe Puanı çubuğuna baktığımızda ''Behemoth'' gemisi değil mi? Ben mi yanlış görüyorum yoksa bende ışık gemisiyim 15 levelim ve Tecrübe Puanım/ 9 306 000 yazıyor.Böyle birşey mümkün olabilir mi?Cevaplarınızı bekliyorum

NOT:Asya Server'ında oynamıyorum ama videoyu Youtube'da gördüm...

2. Behemoth ve ya ışık gemisi tecrübe puanı ile alakalı değildir.16 Level ve üstü gemiler Behemoth gemileridir.15 altı iste ışık gemisidir.Videodaki oyuncu 15 level altı bir gemi kullanıyor.

3. ylmzmali23

ylmzmali23 User

Galiba şundan bahsediyorsun:
    Sadece 20 level gemilerde toplam tp/toplam tp şeklindedir.Diğerlerinde toplamtp/level için gerekli tp şeklinde mesela ben 9 levelim 13234567/280000 şeklinde ama bu son yeniliklerden sonra toplam tp / toplam tp olmuş biraz karisik yazdım ama umarım yardımcı olmusumdur :)

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

daha iyi bir inceleme için gemi ID sini biliyorsanız ID numarası ile birlikte supporta mail atın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.