bu nasil bokor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ƼЧ●cнαтℓαq●вєℓα●ƼЧ-1 tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3aydir 50 uzzeri bokor atiyorum bisey cikmiyor adamlar 3 gemisine bile cikiyor

2. Açıklandı mı ?

3. 10 Tane atmıştım banada bişey çıkmamış açıklandıysa yazık mobildeyim

4. sikinti bende mi bilmiyorum ya yazik emege

5. Açıklandığı kesinmi ?

6. bende 6 tane attım bişe çıkmadı açıklandımıki kesin olarak gene bir sorun çıkmış olmasın

7. aciklandi kardesm diuyorum ya adamin 3 gemisine cikti

8. Sistem bonusu olarak ürünler: 1 x Paslanmaz Çelik Güçlendirme. Sebebi: Bokor'un kupası
    2014-09-01 00:14:26Sistem bonusu olarak ürünler: 1 x Kraliyet Nimeti. Sebebi: Bokor'un kupası
    2014-09-01 00:14:26Sistem bonusu olarak ürünler: 200000 x Ruh yiyici cephanesi. Sebebi: Bokor'un kupası

9. aynı kişinin 3 gemisinedemi çıktı bu kişinin ıd ve hangi serverde olduğunu öğrenebilirmiyim

10. tr1 de id biliyorm ts de atti bu oyunda duzen yok bildigim tk sey bu benim gemim 50 atarken adam 15 tane attim diyor geminin 1 ine tasarim digerlerine nimet guclendirilmis zirh falan sans bu oylemi sans degil bu is

11. ya bunda bir sorun var 6 tane attım bana hiç bişey çıkmadı bir cevap alabilir miyim

12. NavySEaL

NavySEaL User

6 tane attın bi sey cıkmadı ve sorun varmı diyosun guldurmeyin abicim adamı artık millet 200-300 tane atıyor sen 6 taneden bahsediyosun.. 3 aydır 50 tane atan arkadasım bi ay 150 attım gülle dahi cıkmadı bi ay 6 attım vudu topu cıktı bu işin sans oldugunu gosterir..

13. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

sistem bunu otomatik olarak dagitmaktadir yani tamamen sansa dayali.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.