Bu nasıl bi etkinlik ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve first2011mfo tarafından 15 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya allah aşkına , 30 dk da bir görüyorum etkinlik gemisi ben 30 luk top fullemeye uğraşan biriyim ve lanetli ruh o kadar az var ki , yarın lanetli ruh veren gemi sayısı da azalıcak biz nasıl bişey alacaz karaborsadan ? kaplumbağa terbiyecisi , kopartan kaplumbağa 1 saattir sadece 2 tane gördüm bu nasıl iş ? sayıları arttırın lütfen ya , geçen etkinlikte enkaz sayısı fazlaydı burda yumurta sayısı çok az sandıklar çok az biz ne yapalım bikaç saat oynasak geçen etkinliğin 10 da biri kadar kasamıyoz

2. Tragula

Tragula User

Etkinlikte atılan her şey 2 değil 3 değil tam 4 katı artırılmalı.Hiç bir şey yok haritalarda.Hafta sonu gelincede ekibimiz hafta sonu tatilinde bir şey yapamıyor.Bugünden iletseniz hemen hafta sonu gelmeden bir şeyler yaparlar.Yoksa pazartesiye kadar boş boş bekliyecez.

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

tartışma konusu mevcut lütfen oraya yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.