bu konuyu herkesin okumasını istiyorum .çok önemli!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kral_messi tarafından 11 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kral_messi

kral_messi User

oyunda taşlar çok fazla önem arz ediyor.ne kadar geminin içi en iyi toplarla dolu olsada taşlarınında aynı anda iyi olması gerektiğini hepimiz biliyoruz.şimdi gemi çalınmasın diye bir dizi önlem aldık.oldu da gemi bir şekilde çalındı.toplar açısınıdan bir sıkıntı yok.gemiden atılmıyor.gülleleri bir şekilde bitirsede gülle konusunu yine telafi ederiz.ancak taşları yakarsa ki en ağır darbe burdan gelir.bunun telafisi var ama çok masraflı ve uzun zaman ister.o zaman geminin hiçbir özelliği kalmamış oluyor.benim bu konudaki düşüncem şu:güvenli limana girdikten sonra mücevher işlemeci kısmınada kullanıcı tarafından bir şifre oluşturulabilmesi .sizce mantıksız mı? acilen bu konuda bir uygulama yapılsın istiyorum.hiç değilse bu şekilde hesap çalınsa bile gemiyi sağlam bir şekilde geri alabilelim.yoksa gemideki tüm emek bir anda yok olur.bigpointe saygılarımla...

2. şifreni kimseye werme..:)

3. kral_messi

kral_messi User

ya hiç belli olmaz.adamlar bir şekilde olduda şifreni buldu diyelim.olur mu olur yani.bunun garantisi yok.şifreni vermesende buldu diyelim.o zaman yapılacak hiçbir şey kalmaz.bu yüzden böyle bir fikir attım ortaya ama galiba yanlış yere açtım. neyse:D

4. Barut66

Barut66 User

öyle bir şey olamaz çünkü taşları yakarak seviye atlatıyorsun

5. taşı çıkarmadan yerine taş bırak bakayım noluyor taş yanıyo dene görürsün

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

hesabınız çalınmışsa o kadarını yapabilen onuda ele geçirir .