Bu Kadar Taçın Ne Yapılacağı

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve abuzer325 tarafından 31 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. abuzer325

abuzer325 User

etkinlikte 30 milyon taç birikti, taç ile alabileceğim her şeyi aldım.Bu taçları ne yapacağız bilen birisi cevaplarsa sevinirim

2. Lütfen forumu böyle garip sorularla meşgul etmeyin. Burada biriken taç başka bir yerde lazım olur. Geçen bir etkinlikte yağmacı cephanesi ucuz bir taçla verildi. Herkes stok yaptı. Bu kadar biriken taçtan şikayetçi iseniz taç, youlong, safanad, inci hepsini gidin pazarda bir şeye harcayın veya hepsini filonuza bağış yapın. Tüm para birimlerinizi sıfırlayın. Malum gemide ağırlık yapar hızınız düşer :D :D :D

3. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Elbet sistem size bunları harcatır.

Saygılarımla.

abuzer325 bunu beğendi.
  4. abuzer325

abuzer325 User

gören de forumu e5 trafiği zanneder.Başlıktan görüyorsun içeride ne olduğunu,o kadar meşgulsen girmeyiver. Taçları en optimal şekilde nasıl harcarım onu öğrenmeye çalışıyorum , gelen ilk cephaneye tüm tacı gömmek zannettiğin kadar zekice olmayabilir bile. Daha tecrübeli oyunculardan fikir istiyordum...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.