BU ETKİNLİK Mİ? L.O. KARPAT'S

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve filinta_34_caz tarafından 2 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MERHABA,
    Etkinlik metkinlik takılmıyorum! Biz eski oyuncular bu oyunda ne etkinlikler gördük. Bu yapılanın etkinlik oldugunu düşünmüyorum! Kusura bakmasınlar. 2 vudu topu alacam diye saatlerce ROVENTAMI ARAYACAĞIM? İstemiyorum kardeşim top mop!! (300-500 bokor atacaktım iyiki atmamışım) 3-5 ay sonra tekrar girerim düzelme varsa oynarım efem. En son 4 ay once girmiştim yine aynı tas aynı hamam...

Saygılar.​

2. yahu al paranıda çık git artık şurdan be,sonradan görmemisin nesin anlamadım paranla hava atmaktan başka birşey bilmiyorsun,oyuna geri dönüş yapacaksan düzgün yap,lord of karpatmış he gari he

Dark_BLaqer38 bunu beğendi.
  3. karpatların lordu madem 500 bokor atıyorsun 2 vudu topunun peşinde ne diye koşuyorsun etkinlik 500 bokor adamın neyine :) arkadaşa katılıyorum paranıda al git :)

4. Sizlere cevap verir isem polemik başlar! Lakin ben sizlerin kimler oldugunu tahmin eder gibiyim :D Herneyse mesaj yerine gidiyor. (Elbette 2 vudu peşinde değilim 5-10 gemim var hepsi ful :D konuyu saptırmaya çalışıyor olsanızda beceremiyorsunuz:D sizlere yeni görevlerinizde başarılar dilerim :D)

5. işin tuhaf yanı karpatların lordunun 41 yaşında olması :) çocuklu ruhlu abim :)

6. ne saptıracak konuyu adam bıkmış senden haklı olarak tepkisini yazıyor :) :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.