BU çıkan paketler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »КΛSΛТUЯΛ« tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yeni topları çıkartırlar onlarıda alırız sonra onlarıda yarı fiyatına satışa çıkarırlar :D

2. özkantr

özkantr User

sen ona laf edıyosun da. adamlar hıleyle kale actı top coğaltıp top fulledı. ona laf etmıyonda bu yasal bısey. hersey zamanla ucuzlar

3. farketmez kardeş millet vuruşa bakar

4. Bu arabamı ucuzlasın veya sigaramı anlamadım

5. aynen öyle vuruşa bakar + senin dediğin kişiler zaten ban yedi bir kısmı hariö. fakat vodo topu katlayanlar direk yedi. :)

6. özkantr

özkantr User

olması gereken mantıklı bır fıyat getırdıler tesekkur edecegınıze laf edıyonuz

7. al işde buda venezuella hesaplı gemisi sudan ucuz gösteriyor

8. Oyunun sonu bucağı yok ya oynanmaktan çıkmak üzere yarın 3-4 tane güverte çıkar

9. sudan ucuz valla

10. Bundan anlamıyoruz tl yazanı yokmu :D

11. kısacası 30 dolara yani yaklaşık 80-90 tlye 120 top.

12. Mous'u üstüne getirdiğin zaman TL olarak gösteriyor
    En büyük Paket 75 lira
    Orta 37 Lira
    KÜÇÜK 7.5 lira

13. özkantr

özkantr User

herseyın yenısı cıktıkca ucuzlar. yıldırım topu cıktı elıt cephane basına +50 hasar verıyo.
    onlar degıl ama ucuzlaması mantıklı bısey

14. özkantr

özkantr User

bu ucuzlamaya laf edenler. malzemelerın fıyatlandırılması bıgpoınt sırketınce saklıdır. yanı ıstedıgı fıyatı korlar. alırsın almazsın senın bılecegın ıs.

15. özkantr bu kadar savunmanın arkasına toplarını fülledinmi kardeş?

16. özkantr

özkantr User

ben cımrı adamım. ıncıyle satacaklar. ıncıyle alacam :D

17. özkantr Kardeşim para yatırmamışsın almamışsın topları yatıranlarla burda alay konusuna alır gibi cevaplar verme daha iyi olur

18. özkantr

özkantr User

ben alay etmıyorum olanı soyluyorum. ayrıca yukarda fıyat konusunda yazdıgım gerceklerdır. sıkayetın varsa supporta yaz. fıyatları artırın de

19. Oyunun dini imanı para olmuş biz fulleyelim 1.5 milyara onlar fullesin 500 tl ye aradi farka bak resmen saçmalık başka birşey deil 50 tanesi 177 olsa neyse ama siz 120 taneye 177 yane demişsiniz yeni item çikiyo para aliyoz yeni event çikiyo para aliyoz ama artik alamaya son para kazanacaz diye oyuncu kaybetmeye devam edin $efight...!!!

нØ尺ØẔ_☆61 bunu beğendi.
  20. Şaka gibi :D